„În data de 15.12, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. Bărbatul a fost prins abia după somaţia legală și după un foc în plan vertical. Fiul lui Sile Cămătaru (32 de ani) a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 19 Poliţie. Acesta nu deţine permis de conducere.

Luni a fost condus pentru audieri pentru loviri și alte violențe, la secția 5 Poliție din Timișoara. Albert Balint era căutat după ce, în 19 octombrie, a înjunghiat un bărbat în vârstă de 29 de ani în apropierea unui club de manele de pe Calea Aradului, unde merg liderii lumii interlope din Timișoara. Balint a scos un cuțit și i-a aplicat o lovitură de cuțit, dar din fericire rana nu a fost gravă. Imediat după incident, Albert Balint a dispărut, fiind dat în urmărire.

 

Te-ar putea interesa și: