Evenimentul Zilei > Monden > Fiul lui Nicolae Botgros, în război cu amanta tatălui său! „Încă nu simt apropierea asta, rudenia”
Fiul lui Nicolae Botgros, în război cu amanta tatălui său! „Încă nu simt apropierea asta, rudenia”

Fiul lui Nicolae Botgros, în război cu amanta tatălui său! „Încă nu simt apropierea asta, rudenia”

Corneliu Botgros a fost extrem de devastat după moartea mamei sale. Acesta a mărturisit că îi este încă greu să o accepte pe amanta tatălui său, dirijorul Nicolae Botgros, dar a acceptat să își vadă surioara de doar 3 ani.

Au trecut doar 3 luni de când Lidia Bejenaru s-a stins din viață. Artista a decedat din cauza unei boli grave, dar și cu durere în suflet că soțul ei, Nicolae Botgros, are o amantă și un copil de 3 ani.

Fiul artistei, lacrimi și suspine după mama sa

Corneliu Botgros a povestit că nu știe de ce mama sa a decedat și că nu a primit un răspuns concret.

”Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur și simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!”, a declarat Corneliu Botgros, invitat la emisiunea „Tele Magazin Moldova”.

A aflat că are o soră vitregă

Fiul lui Nicolae Botgros a mărturisit că i-a fost greu să accepte că tatăl său are o amantă și o fetiță de 3 ani. Acesta a povestit că a mers să își vadă surioara, dar că a trecut prea puțin timp de la moartea mamei sale pentru a o vedea ca pe un membru al familiei.

”Am vizitat-o de două ori. Acum doi ani și vreo jumătate de an în urmă. Deocamdată. A fost emoționant, dar încă nu simt apropierea asta, rudenia, e complicat! Cred că e nevoie de timp că ceea ce s-a întâmplat să se asimileze în mine și să pot trăi această bucurie, să zicem… că este o bucurie. Deocamdată nu se întâmplă asta, cu timpul poate ne vom apropia. A fost o stare confuză, nu știam cum să reacționez. E nevoie de timp să mă adaptez. Indiferent ce s-a întâmplat, eu nu pot judeca pe nimeni. Că tată a făcut acest lucru public și a recunoscut, e un act de bărbăție, un lucru omenesc”, a mai mărturisit Corneliu Botgros, potrivit click.

Război cu amanta

Maestrul Nicolae Botros a uitat cei 50 de ani de căsnicie cu Lidia Bejenaru și a ales să aibă o relație în paralel cu o artistă mai tânără, de doar 27 de ani. Fiul acestuia a declarat că toată familia a suferit enorm când a aflat de această trădare și încă nu se poate uita la amanta tatălui său cu ochi buni.

”Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează! Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept”, a declarat fiul lui Nicolae Botgros.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: