Evenimentul Zilei > Justitie > Fiul judecătoarei din Gorj care a ucis o femeie scapă de arest preventiv. A șofat beat și a fugit de la locul accidentului
Fiul judecătoarei din Gorj care a ucis o femeie scapă de arest preventiv. A șofat beat și a fugit de la locul accidentului

Fiul judecătoarei din Gorj care a ucis o femeie scapă de arest preventiv. A șofat beat și a fugit de la locul accidentului

Fiul unei judecătoare din Gorj a fost plasat în arest la domiciliu după ce a accidentat mortal cu maşina o femeie, fiind băut la volan.

Fiul unui judecătoare din Gorj va scăpa de arest preventiv chiar dacă a ucis o femeie. Este vorba despre Mihai Dafinescu, în vârstă de 25 de ani, fiul președintei Judecătoriei din Novaci, pe care magistraţii au decis să-l plaseze în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Șoferul a părăsit locul accidentului. Femeia era însoțită de fiul ei de 16 ani

Bărbatul a fost trimis în judecată de procurori după ce în ziua de 19 august 2020, în jurul orei 22:10, în timp ce conducea sub influența alcoolului un autoturism marca BMW pe strada Dumbrava din orașul Novaci, jud. Gorj, din direcția DJ 665, a accidentat mortal o femeie. Aceasta se deplasa în afara părții carosabile, pe partea stângă, în sens contrar față de direcția de mers a autoturismului. Mai mult, după ce a lovit–o, tânărul şofer a părăsit locul accidentului. Femeia a murit la spital. În momentul accidentului, victima era însoțită de fiul ei în vârstă de 16 ani.

Polițiștii au așteptat 12 ore să se predea

Fiul judecătoarei s-a predat la poliție a doua zi dimineața. Poliţiştii au aşteptat mai bine de 12 ore la poarta casei familiei Dafinescu întrucât nu li s-a permis accesul în locuinţă pentru a-l sălta pe fiul judecătoarei. În lipsa unui aviz de la CSM, care e necesar fiind vorba de locuinţa unui magistrat, poliţiştii au fost nevoiţi să aştepte până când tânărul s-a hotărât să se predea.

Potrivit surselor România TV, înainte să se predea, familia lui Mihai Dafinescu a chemat acasă o asistentă în locuinţă. Aceasta l-ar fi tratat toată noaptea pentru a-i scădea alcoolemia.

Martorii spun că Mihai Dafinescu s-ar fi urcat beat la volan şi ar fi plecat chiar de la un bar din localitate. La doar 100 şi ceva de metri a lovit mortal o femeie care se află alături de fiul ei adolescent. Dosarul cauzei se află pe masa judecătorilor de la Judecătoria Craiova.

Sursa: România TV

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: