Evenimentul Zilei > Monden > Fiul Clejanilor, dezvăluiri incredibile despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „A luat marfă proastă”
Fiul Clejanilor, dezvăluiri incredibile despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „A luat marfă proastă”

Fiul Clejanilor, dezvăluiri incredibile despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „A luat marfă proastă”

Noi dezvăluiri despre moartea designerului Răzvan Ciobanu le face Fulgy, fiul Clejanilor şi spune că cineva i-a dat marfă proastă intenționat.

Fiul Clejenilor a lansat o ipoteză incredibilă despre moarte lui Răzvan Ciobanu.  Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, acesta a recunoscut că este dependent de droguri, şi că acest viciu l-a băgat și pe celebrul designer, în mormânt.

Fulgy a vorbit deschis despre lupta sa cu dependența de droguri, dar și despre multe alte subiecte, printre ele numărându-se și moartea controversată a lui Răzvan Ciobanu.

Fulgy, semnal de alarmă pentru consumatorii de droguri

Aşa cum se ştie, Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier acum doi ani. În acest sens, Fulgy a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește consumul de droguri, adăugând că Răzvan Ciobanu a murit din cauză că a primit „marfă proastă”. Motiv pentru care l-a determinat sa își dorească să-şi pună capăt zilelor.

„Când a murit Răzvan Ciobanu, Dumnezeu să-l odihnească…a luat marfă proastă, asta e părerea mea. Cineva i-a făcut rău. Şi din cauza a ceea ce a simţit în momentul ăla, s-a omorât. Eu nu vreau să mă omor, oameni buni”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

Teama de moarte l-a determinat pe fiul Clejenilor să se lase de droguri

După tragicul incident cu designerul, înspăimântat de ce ar putea păţi şi el,  Fulgy a mărturisit că nu își doreste să ajungă în stadiul in care se afla Răzvan Ciobanu.

Totodată, Fulgy a povestit și ce s-a întâmplat în seara în care a fost prins conducând drogat la volan. Potrivit spuselor lui, Viorica și Ioniță de la Clejani au creat un scandal de proporții cu oamenii legii care au încercat să îl ducă pe acesta la INML pentru a da probe fiziologice.

„Mama a ajuns să ţipe, pentru mine sare şi în pistol. Discuţiile au degenerat şi în momentul ăla am zis, bă, să moară, să facă, de nu mergem la INML acum. Şi tata a spus, „bă, de ce mi-l luaţi de acasă?” Un poliiţist de 1,79, cu ochii căprui, slăbuţ, a spus „am ordin de sus să-i fac analize copilului tău”, a mai mai povestit Fulgy în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: