Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat că nu s-a primit de la Sectorul 5 nicio notificare oficială și a văzut doar ceea ce a apărut în presă. Bădulescu susține că în spatele mișcării se află Codrin Ștefănescu și susține că așteaptă să vadă o poziție publică din partea liderului PSD, Liviu Dragnea, pe acest subiect.

 

„Eu vreau să vă spun că de la acest moment, nimeni de la Organizația PSD Sector 5 nu a trimis nicio notificare către Consiliul General, privind excluderea consilierilor generali.

La nivel de partid nu a fost comunicată nicio decizie, deci, în acest moment discutăm doar despre o ipoteză, mai puțin despre o decizie.

La acest moment CGMB nu este afectat, nu este o criză reală, este o criză provocată de un domn secretar general adjunct al PSD. Președintele partidului nu a ieșit public să comenteze aceste lucruri, avem doar comentariile secretarului general adjunct. Dumnealui a chemat consilierii generali la partid și i-a pus să semneze nu știu ce declarații. N-am înțeles exact ce declarații, dar asta contravine principiilor expuse chiar de dumnealui în intervențiile publice, în care arată că fiecare om are dreptul la opinie și liberă exprimare”, a declarat Aurelian Bădulescu.

 

 

Te-ar putea interesa și: