Editura Evenimentul si Capital

Finanţare nerambursabilă pentru şansă la educaţie prin “Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Centrului Social Multifuncţional Harap-Alb”

11manescu_
Autor: | | 0 Comentarii | 106 Vizualizari

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 anunţă derularea proiectului “Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Centrului Social Multifuncţional Harap-Alb.

###Obiectivul principal al proiectului îl constituie îmbunătăţirea calităţii infrastructurii la nivelul Centrului Social Multifuncţional Harap-Alb şi asigurarea îmbunătăţirii serviciilor sociale oferite în mod echilibrat pe întreg teritoriul Sectorului 6 pentru asigurarea unui acces egal al cetatenilor la astfel de servicii. Prin mărirea capacităţii cu 30%, creşa aflată în componenţa Centrului Social Multifuncţional Harap-Alb va răspunde punctual nemulţumirilor manifestate de părinţi vis-a-vis de capacitatea insuficientă de primire existentă în prezent. Spaţiile nou-create vor avea rolul de a acomoda mai mulţi copii, reducându-se astfel listele de aşteptare actuale. Ca urmare a implementării proiectului, se estimează că 6000 de persoane adulte vor beneficia de servicii de consiliere şi reintegrare socială oferite în cadrul centrului. De asemenea, proiectul prevede că 1920 părinţi vor beneficia de terapie de grup şi cursuri gratuite. Proiectul se derulează în Bucureşti, Sectorul 6, cu o valoare totală de 3.997.361,96 de lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 3.108.114,10 de lei

ZIUA Z pentru Liviu Dragnea! Verdictul pe care il asteapta toata tara! Ce il asteapta pe seful PSD

Pagina 1 din 1


Tag-uri:Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI