Evenimentul Zilei > Sport > Final tensionat la derby-ul Dinamo – Rapid. Suporterii alb-roșii, scandal cu Cristi Săpunaru. La un pas de bătaie generală
Final tensionat la derby-ul Dinamo – Rapid. Suporterii alb-roșii, scandal cu Cristi Săpunaru. La un pas de bătaie generală

Final tensionat la derby-ul Dinamo – Rapid. Suporterii alb-roșii, scandal cu Cristi Săpunaru. La un pas de bătaie generală

Final de meci tensionat între Dinamo și Rapid, după ce fanii dinamoviști l-au provocat pe căpitanul echipei adverse, Cristian Săpunaru.

Tensiunile dintre dinamoviști și rivalii de la Rapid au escaladat la finalul jocului care s-a încheiat la egalitate, 1 – 1. Mai mulți fani ai echipei din Ștefan cel Mare, aflați la Tribuna a II-a, l-au provocat pe Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului. Acesta se îndrepta spre vestiare, când a fost insultat de suporterii adverși.

De altfel, disputele mutate dincolo de limitele terenului de fotbal, dintre suporteri sau dintre fani și fotbaliști au devenit ceva normal. Iar partida de fotbal de sâmbătă seara n-a făcut excepție, de această dată fiind vizat Cristi Săpunaru (foto gsp.ro), fundașul giuleștenilor.

Insultat de spectatorii dinamoviști, Săpunaru a fost ținut cu greu de colegi și stewarzi să nu sară în tribune. Mai ales că este un tip coleric, iar insultele l-au afectat foarte tare. Săpunaru le-a dat replica suporterilor care îl insultau, însă, mai apoi a vrut să sară la bătaie, la aceștia. A fost oprit de colegul său, Albu, pe fază, iar mai apoi de forțele de ordine, care l-au tras spre tunelul care duce spre vestiare.

De altfel, cu puțin timp înainte, până la disputa cu suporterii, jucătorul rapidest a avut discuții amicale cu jucătorii de la Dinamo, dar și cu antrenorul acestora, Mircea Rednic.

Trebuie spus că fundașul rapidist nu este la prima ieșire nervoasă. În anul 2012, în perioada în care evolua pentru FC Porto, fundașul, împreună cu alţi patru jucători, Hulk, Helton, Rodriguez şi Fucile, au fost trimişi în judecată pentru agresarea a doi stewarzi. S-a întâmplat la un meci care a fost disputat în 2009 cu Benfica Lisabona.

Sursa foto. EVZ

Cosmin Moți a văzut un meci frumos

În ciuda finalului tensionat, meciul dintre Dinamo și Rapid, care s-a încheiat la egalitate, 1- 1, a fost destul de frumos. Cel puțin așa a apreciat fostul jucător dinamovist Cosmin Moți. Acesta a urmărit jocul de pe stadion și este de părere că dinamoviștii ar fi meritat victoria.

„A fost un meci frumos, cred că Dinamo merita victoria, mai ales că în prima repriză a avut mai multe ocazii. Dar așa e în fotbal, nu înscrii tu, înscrie adversarul. A fost un meci frumos, peste nivelul Ligii 1. Îmi doresc să continue la același nivel.

Cu siguranță că Rednic va redresa situația. E un antrenor bun, cu experiență. Dacă ne uităm la lotul lui Dinamo, nu vedem jucători slabi. Sunt buni, experimentați, dar au nevoie de timp”, a declarat Cosmin Moți la finalul partidei, conform gsp.ro