Evenimentul Zilei > Monden > Fina Andei Adam a fugit din România. Are de executat aproape patru ani după gratii
Fina Andei Adam a fugit din România. Are de executat aproape patru ani după gratii

Fina Andei Adam a fugit din România. Are de executat aproape patru ani după gratii

Fina Andei Adam a fugit din România la doar două zile după ce a fost eliberată din închisoare. Inculpata mai are de executat o pedeapsă de trei ani și 11 luni după gratii, dar e de negăsit.

Fina Andei Adam a fugit în Italia, imediat după ce a fost eliberată din închisoare. Autoritățile o caută pe Lucreția Mihai fiindcă mai are de ispășit o altă pedeapsă. Magistrații au condamnat-o la aproape patru ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsită vinovată de distrugere și tulburarea liniștii publice.

Fina Andei Adam a fugit din țară

Fina Andei Adam, Lucreția Mihai, a petrecut după gratii 11 zile, după care a fost eliberată, ca urmare a unui viciu de procedură invocat de avocatul care o reprezintă. Curtea de Apel a pus-o în libertate pe acuzată, după care a dat curs unui alt proces. Inculpata are de executat o pedeapsă de trei ani și 11 luni.

”Condamnă pe inculpatul Lucreția Mihai la pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Condamnă pe inculpatul Lucreția Mihai la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Constată că infracţiunile deduse judecăţii în prezenta cauză sunt concurente cu faptele pentru care inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare prin Sentinţa Penală din data de 07.03.2017 pronunţată de Judecătoria Slatina, rămasă definitivă prin Decizia Penală din data de 23.06.2017 pronunţată de Curtea de Apel Craiova.

Lucreția Mihai, condamnată la trei ani de închisoare

Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, respectiv din pedeapsa de 1 an şi 6 luni, pedeapsa de 9 luni şi pedeapsa de 6 luni, rezultând un spor de 11 luni, inculpatul urmând a executa pedeapsa rezultantă de 3 ani şi 11 luni, în regim de detenţie”, se arată în soluția pe scurt dată de magistrați, potrivit cancan.ro.

Lucreția Mihai însă, a părăsit România împreună cu soțul său la două zile după eliberare. Cei doi au fugit în Italia, iar inculpata e de negăsit.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: