Evenimentul Zilei > Actualitate > Finul REGELUI MANELELOR, lovit de SĂRĂCIE. Vrea la ÎNCHISOARE pentru că totul e GRATIS
Finul REGELUI MANELELOR, lovit de SĂRĂCIE. Vrea la ÎNCHISOARE pentru că totul e GRATIS

Finul REGELUI MANELELOR, lovit de SĂRĂCIE. Vrea la ÎNCHISOARE pentru că totul e GRATIS

Finul lui Adi Minune, regele manelelor din România, e hotărât să meargă la închisoare. Acesta susține că „închisoarea este plăcerea lui, totul fiind gratis”.

„Ioan Căldăraș, finul lui Adi Minune, celebrul manelist, nu mai are liniște! Disputa pe care a început-o, în urmă cu mai bine de un an, cu temutul clan Viscol, este departe de a se fi încheiat. Căldăraș, numit și David, a primit o condamnare de un an și jumătate, dar se consideră nedreptățit.

Cale de împăcare nu există. Ioan Căldăraș, zis David Turcu, și Iulian Boț, liderul clanului Viscol, se află la cuțite și nu trece o zi fără să se atace. David, care i-a fost mână dreaptă celebrului lider, s-a „refugiat” în Italia, pentru a estompa scandalul care ajunsese la un pas de război”, scrie Cancan.

„Uite, am luat un an și șase luni de pușcărie, dar nu-i problemă. O să mă întorc de acolo și mai vorbim, în libertate. În România vorbim. Eu mă predau, sunt puternic. Pentru mine, pușcăria e o plăcere, cazare gratis, mâncare gratis, căldură gratis”, este mesajul ironic al lui Ioan Căldăraș.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.