Evenimentul Zilei > Actualitate > Filmul zilei, recomandări și programe TV pentru 6 aprilie
Filmul zilei, recomandări și programe TV pentru 6 aprilie

Filmul zilei, recomandări și programe TV pentru 6 aprilie

Știri, talk-show-uri, emisiuni pe teme economice, politice și sociale, filme artistice, seriale și documentare - le găsiți în Ghidul TV online al Evenimentului zilei.

Filmul zilei, „O noapte la muzeu/Night at the Museum”, este difuzat de Pro TV, la 20.30. Larry Daley (Ben Stiller) se angajeaza ca paznic de noapte la un muzeu de istorie. Într-o noapte, fără să vrea, scoate la iveal un blestem antic, care face ca toate animalele din muzeu să prindă viață. Lucrurile scapă de sub control, iar Larry este nevoit să găsescă repede o modalitate de a pune capat blestemului și să salveze muzeul.

ALTE FILME: ACȚIUNE – Vârcolacii (Pro Cinema, 22.00), Mai presus de lege (Pro TV, 22.45) DRAMĂ – Nu capitulez (Pro Cinema, 20.00) COMEDIE – Așa se scrie istoria (HBO, 20.00), Asfalt Tango (TVR 2, 20.10), Liceenii rock'n'roll (Kanal D, 22.30), Muza (Antena 1, 0.30)

Știați că bătălia de la Târgu Frumos este caz de studiu la renumita academie West Point? Aflați detalii în emisiunea „Historia”, la 10.30, la Prima TV. Ivan Patzaichin mănâncă sushi autohton la „Politică și delicatețuri”, la TVR 1, ora 14.30. „Doctorul casei” Anca Vereanu le aduce telespectatorilor informații prețioase despre operația de reducție a sânilor la ora 16.30, Acasă. Animal Planet a programat la 19.15 un documentar emoționant – „Elefanții din casa mea”. De la ora 21.00 începe la Discovery Science „Sezonul marilor provocări”, iar la 22.00, Stephen Hawking vă prezintă „Știința viitorului” la National Geographic Channel. „Garantat 100%” intră în culisele concertelor din România la ora 23.40, la TVR 1. Dă click aici pentru PROGRAMELE TV.