Evenimentul Zilei > Actualitate > Filmul zilei, recomandări și programe TV pentru 10 aprilie
Filmul zilei, recomandări și programe TV pentru 10 aprilie

Filmul zilei, recomandări și programe TV pentru 10 aprilie

Știri, talk-show-uri, emisiuni pe teme economice, politice și sociale, filme artistice, seriale și documentare - le găsiți în Ghidul TV online al Evenimentului zilei.

Filmul zilei este „Cavalerul negru: Legenda renaște/The Dark Knight Rises”, difuzat de HBO la ora 20.00. Asumându-şi vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el şi Comisarul Gordon sperau că e o cauză mai bună. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea oraşului Gotham fiind zdrobită sub greutatea Actului Dent împotriva infracţionalităţii. Dar totul se schimbă o dată cu sosirea unui hoţ ingenios cu scopuri misterioase. Când ofiţerul de poliţie Gordon (Gary Oldman) dă de un complot al cărui scop este acela de a distruge oraşul prin mişcări iniţiate chiar în inima acestuia, Bruce Wayne (Christian Bale) revine în acţiune. În aşteptarea lui se află Selina Kyle (Anne Hathaway) şi Bane (Tom Hardy), un adversar letal a cărui misiune este de a distruge numele şi moştenirea eroului justiţiar cu pelerină.

ALTE FILME: ACȚIUNE – Poliția în direct (Prima TV, 20.30), După impact (Pro Cinema, 22.00), Infanteria stelară (Universal Channel, 22.00) COMEDIE – Destry (TVR 2, 20.10).

Diva Universal a programat la ora 20.00 un nou sezon al îndrăgitului serial britanic „Crimele din Midsomer”, iar Animal Planet vă propune 10 minute mai târziu documentarul în premieră „Animale extreme”.

Dă click aici pentru PROGRAMELE TV.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: