Evenimentul Zilei > Actualitate > Filme pentru adulți, în loc de slujbă, la un post religios din Senegal
Filme pentru adulți, în loc de slujbă, la un post religios din Senegal

Filme pentru adulți, în loc de slujbă, la un post religios din Senegal

Filme pentru adulți în loc de program religios, la o televiziune islamistă. Credincioșii care urmăreau postul au fost oripilați de surpriza pe care televiziune le-a pregătit-o.

Televiziunea Touba TV, care difuzează în special programe religioase, a difuzat în jurul prânzului 30 de minute de filme pentru adulți hardcore. Reprezentanții postului tv a spus că este opera unui sabotor neidentificat. 

Telespectatorii senegalezi au constat cu stupoare că o emisiune a postului a fost înlocuită, între orele 13.10 și 13.30 cu un film interzis minorilor.

„Am cerut Touba TV să explice modul în care această greşeală inacceptabilă a putut să se petreacă timp de aproape 30 de minute”, precizează CNRA, autoritatea de reglementare audiovizuală din Senegal, potrivit News.ro.

Echipa managerială a postului susține că este vctima unui atac, un act de sabotaj care își propune subminarea postului de telviziune.

„În calitate de post religios, managerii Touba TV şi toţi telespectatorii noştri sunt furioşi şi condamnă fără rezerve acest act criminal, care pare să fie o acţiune de sabotaj realizată de oameni cu o agendă ascunsă şi o înşelătorie satanică, creată pentru a submina un post de televiziune care este renumit pentru sprijinirea valorilor şi învăţăturilor islamice”, a transmis într-un comunicat echipa managerială a postului.