Evenimentul Zilei > Monden > Fiica unui cunoscut rapper american a murit din motive necunoscute. Avea doar 4 ani
Fiica unui cunoscut rapper american a murit din motive necunoscute. Avea doar 4 ani

Fiica unui cunoscut rapper american a murit din motive necunoscute. Avea doar 4 ani

Lauren Maxwell, fetiţa rapperului american Fetty Wap, a murit în weekend, la vârsta de doar patru ani, din cauze momentan necunoscute. Cântărețul american are, la 30 de ani, şase copii cu cinci femei diferite.

Turquoise Miami, mama fetiței, a confirmat știrile în weekend pe Instagram cu un videoclip Boomerang cu Lauren zâmbind în timp ce se distra în piscină. Nu se cunoaștecauza morții în momentul postării.

Mama a scris: „Acesta este printesa sirena Vărsător uimitoare, frumoasă, amuzantă, vibrantă, iubitoare, talentată, inteligentă și dură. Dacă vedeți această postare derulând cu comentariul ei sau pur și simplu vă spuneți „vă iubesc LAUREN” pentru că spun că sufletele vă pot simți dragostea #RIP ”.

În timp ce cânta la Rolling Loud weekendul trecut la Miami … Fetty i-a dedicat concertul lui Lauren.

Au fost câțiva ani istovitori pentru Fetty și familie. După cum am raportat pentru prima dată, fiica lui Fetty, Alaiya, a fost operată de urgență la creier în ianuarie 2019, după ce s-a născut prematur cu 3 luni. Operația a decurs bine.

Cântăreț pe cât de celebru, pe atât de controversat

Rapperul Fetty Wap (30 de ani), despre care se spune că ar avea, deja, şase copii cu cinci femei diferite, a devenit celebru în 2015, când single-ul său „Trap Queen” a urcat până pe locul 2 în topul Billboard Hot 10 din Statele Unite ale Americii, potrivit tmz.com.

Fetty Wap a fost implicat în mai multe scandaluri, fiind acuzat de comiterea unui număr mare de infracţiuni, inclusiv asalt, defăimare sau încălcarea legii drepturilor de autor. În noiembrie 2017 a fost arestat, după ce a fost prins beat la volan. De asemenea, artistul nu avea, în acel moment, permis de conducere.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: