Evenimentul Zilei > International > Fiica unor actori celebrii atacată în plină stradă. Lovită în față și jefuită. Foto
Fiica unor actori celebrii atacată în plină stradă. Lovită în față și jefuită. Foto

Fiica unor actori celebrii atacată în plină stradă. Lovită în față și jefuită. Foto

Un supermodel în vogă, Ireland Baldwin, fiica celebrilor actori Alex Baldwin și Kim Basinger a trecut prin momente cumplite după ce a fost atacată pe stradă, în plină zi. Tânăra de doar 24 de ani a fost lovită peste față de o altă femeie și jefuită.

Tânăra de doar 24 de ani a fost lovită peste față de o altă femeie și jefuită. Aceasta a fost atacată în plină zi de o femeie disperată să facă rost de bani. Mai mult de atât, ea i-a furat geanta și a lovit-o peste față.

Ireland, în vârstă de 24 de ani, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu rănile suferite şi a povestit incidentul. „M-a lovit cu putere în faţă într-o parcare, mi-a smuls bunurile din mână şi apoi a sărit într-o maşină în care se afla soţul ei şi au fugit”, a scris pe reţelele sociale Ireland.

„Totul s-a rezolvat după ce am luat legătura cu poliţia şi femeia a fost arestată. Din fericire, la toată scena au fost martori şi am primit ajutor din partea lor imediat”, a mai adăugat fiica lui Alec Baldwin şi a lui Kim Basinger.

Părinţii ei au fost şocaţi să afle incidentul de pe reţelele sociale şi au venit de urgenţă să se convingă că Ireland este în regulă.

„Oamenii sunt disperaţi după bani în aceste timpuri. Din cauza epidemiei de coronavirus mulţi au rămas fără locurile de muncă. Au loc multe jafuri şi atacuri pe stradă, inclusiv în cartierele rezidenţiale din Los Angeles. Trecem prin timpuri tulburi şi trebuie să avem grijă unii de ceilalţi”, a mai spus Ireland.

Ireland este un fotomodel cunoscut, care până la vârsta de 24 de ani, a adunat o avere estimată la peste un milion de dolari. De asemenea, ea se mândrește cu apariții în reclame ale unor prestigioase case de modă, scrie a1.ro.

Ea este unicul copil al lui Kim Basinger (66 de ani) rezultat din căsnicia cu Alec Baldwin dintre 1993-2002. Ireland este cuplată cu actorul Corey Harper (21 de ani). În momentul atacului, iubitul lui Ireland nu se afla cu ea.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: