Evenimentul Zilei > Monden > Fiica Madonnei, prinsă în ipostaze demne de filmele erotice. Atenție, imagini +16
Fiica Madonnei, prinsă în ipostaze demne de filmele erotice. Atenție, imagini +16

Fiica Madonnei, prinsă în ipostaze demne de filmele erotice. Atenție, imagini +16

Lourdes, fiica Madonnei este mult mai excentrică prin comparație cu celebra ei mamă. Tânăra are o afinitate spre ciudat și pervers și crede că are simț artistic atunci când apare goală, acoperită de părul care îi atârnă de la subraț. FOTO.

Lourdes (21 de ani) a atras atenția publicului atunci când, deși adolescentă, se afișa în public cu sprâncene ciudate, anormal de mari și stufoase pentru o domnișoară.  Unii au presupus că Madonna nu-și lasă fiica să treacă pragul unui cosmetician, încercând să-și țină fiica departe de greșelile pe care le-a făcut ea în tinerețe – din punct de vedere stilistic.

Dar, timpul a dovedit că Lourdes are o afinitate pentru părul crescut în zone nepotrivite. Tânăra artistă a apărut în diverse spectacole artistice în ipostaze dubioase și greu de digerat pentru cei conservatori: fata a mimat, aproape goală, pe scenă, o orgie sexuală, în timp ce își ținea mai mereu mâinile ridicate pentru a-i fi observată podoaba de la subsuori.  Ea nu se pensează și nici de părul de pe picioare nu se atinge.

Orgia cu păr

Axilele ei sunt acaparate din abundență de cârlionți lungi și negri, o imagine cu suficient impact dacă doriți să înțelegeți measajul firmei de haine Desigual, care a pus la cale această orgie cu public, în care modelele s-au dezbrăcat aproape complet și s-au atins erotic.

La câteva ore după prezentarea de modă, reprezentanții brandului de îmbrăcăminte au postat pe Instagram un filmuleț în care au vrut să arate „multiculturalismul” și „diversitatea”.

Acoperită în păr și scoici la NY Fashion Week

Fiica Madonnei a urcat pe catwalk, în timpul New York Fashion Week,  într-un top făcut din zale, perle și scoici și o pereche de blugi exagerați de rupți, care i-au dezvăluit picioarele neepilate.