Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica lui Steve Irwin a devenit o ADOLESCENTĂ FATALĂ. Cum se POZEAZĂ Bindi la 16 ani | GALERIE FOTO
Fiica lui Steve Irwin a devenit o ADOLESCENTĂ FATALĂ. Cum se POZEAZĂ Bindi la 16 ani | GALERIE FOTO

Fiica lui Steve Irwin a devenit o ADOLESCENTĂ FATALĂ. Cum se POZEAZĂ Bindi la 16 ani | GALERIE FOTO

Steve Irwin, supranumit “Vânătorul de crocodili”, a murit în urmă cu 8 ani, însă fiica sa Bindi continuă tradiţia protejării speciilor de animale.

  AMENINȚARE IMINENTĂ! Planeta este în PERICOL. Se va întâmpla un DEZASTRU similar cu dispariția DINOZAURILOR 

Adolescenta de 16 ani, care are cetăţenie americană, se află în ultimul an de studii, în care se specializează în afaceri şi turism, însă plănuieşte să se reîntoarcă în Australia şi să lucreze cu normă întreagă la Australia Zoo.

Bindi are peste 220.000 de fani pe Instagram, iar tatăl său a avut un mare impact asupra vieţii sale, după cum putem vedea şi din GALERIA FOTO de mai sus.

“Tata a fost războinicul absolute al lumii sălbatice şi îl admir mai mult decât pe oricine altcineva. Îmi amintesc că mi-a dat un sfat care îmi va rămâne în minte pentru totdeauna, mi-a spus că trebuie să mă port cu animalele aşa cum mi-ar plăcea să se poarte şi ceilalţi cu mine, iar asta este foarte adevărat”, a declarat Bindi Irwin, pentru eOnline.

Mai mult decât atât, Bindi Irwin este şi incredibil de frumoasă, iar mai multe voci din media îi profeţesc un success cel puţin similar cu al tatălui său.


  Apariţii HALUCINANTE în anii ‘50. Cum arătau STUDENTELE care DESFIINŢAU toate canoanele decenţei | GALERIE FOTOPublicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: