Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica lui Nelu Ploieşteanu acuză medicii de la Floreasca: „N-am cum să las lucrurile aşa. O să le cer cât nu pot ei să dea”
Fiica lui Nelu Ploieşteanu acuză medicii de la Floreasca: „N-am cum să las lucrurile aşa. O să le cer cât nu pot ei să dea”

Fiica lui Nelu Ploieşteanu acuză medicii de la Floreasca: „N-am cum să las lucrurile aşa. O să le cer cât nu pot ei să dea”

Fiica regretatului lăutar Nelu Ploieșteanu, Aneta, arată cu degetul spre medicii de la Floreasca, pe care îi consideră vinovați de moartea artistului.

Fiica şi soţia artistului susțin că medicii spitalului unde Ploieşteanu a fost internat pentru infecție cu Covid-19 se fac vinovaţi de neglijenţă. Aneta Ploieşteanu a declarat că se va sfătui cu un avocat şi îi va da în judecată pe cei care l-au tratat pe cântăreț, relatează Antena3.

„Am avut o încredere imensă, dr. Țincu îmi promitea că o să fie bine. Şi n-am cum să las lucrurile aşa

„Regret foarte multe că am avut încredere în medici. Am avut foarte mare încredere, mai ales în doctorul Ţincu (n.r. – dr. Radu Țincu). Am avut o încredere imensă, pentru că şi el îmi dădea speranţe şi îmi promitea că o să fie bine. Şi n-am cum să las lucrurile aşa. Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat. A fost o perioadă cu prea mult chin, şi pentru el, şi pentru noi. Au fost 3 săptămâni în care tatăl meu a stat acolo.

Dacă ar fi murit acasă, înconjurat de noi, poate nu mai aveam atâtea pe suflet. Mi-au spus că i s-au administrat foarte multe medicamente. Am vorbit chiar şi cu domnul Alexe Ioan, din America. Îi mulţumesc pe această cale pentru că ne-a susţinut şi ne-a dat foarte multe informaţii. A sunat la spitalul Floreasca şi nu l-a băgat nimeni în seamă. În ziua în care tatăl meu a murit, am intrat în Terapie Intensivă.

„În Terapie Intensivă nimeni nu purta mască. O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea”

 M-am dus la un medic, să-mi spună situația lui reală. La un medic în care eu aveam încredere. Un om în vârstă, cu experienţă mare. Nu vreau să-i dau numele. Am intrat în Terapie Intensivă aşa cum mă vezi, ducându-mă în cabinetul acelui medic. În Terapie Intensivă nimeni nu purta mască. Am să vorbesc cu un avocat, să mă sfătuiască în toate lucrurile astea. O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea, pentru că tatăl meu n-a avut şi n-o să aibă preţ pentru mine. Este de neînlocuit”, a declarat Aneta Ploieşteanu pentru Antena 3.

Soţia lui Nelu Ploieşteanu: „Am dat sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Au început să țipe la el”

Elena Mitriţă, soția lui Nelu Ploieşteanu, a adus la rândul său, într-o emisiune televizată, acuzații personalului medical care l-a îngrijit pe cunoscutul artist. Ea susține că, în ciuda faptului că a dat șpagă în spital, infirmierele îl tratau „cu dispreț” pe soțul ei. Elena Mitriţă a mai acuzat faptul că la morgă personalul nu respecta regulile sanitare de care autoritățile „fac atâta caz”.

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul şi câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, a plecat să îşi caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a povestit cu tristețe soţia artistului lăutar.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: