Evenimentul Zilei > Monden > Fiica lui Dan Diaconescu se răzbună! La doar 16 ani, face o mutare la care nici judecătorii nu se așteptau: Fostul patron OTV e cu sufletul la gură
Fiica lui Dan Diaconescu se răzbună! La doar 16 ani, face o mutare la care nici judecătorii nu se așteptau: Fostul patron OTV e cu sufletul la gură

Fiica lui Dan Diaconescu se răzbună! La doar 16 ani, face o mutare la care nici judecătorii nu se așteptau: Fostul patron OTV e cu sufletul la gură

Fiica celebrului Dan Diaconescu, al cărui post de televiziune a fost sigilat în anul 2013, a uluit românii. Se pare că totul ar avea legătură cu faptul că patronul postului OTV a rămas cu interdicția de a mai desfășura activități care țin de presa scrisă sau audio-video până pe data de 4 martie 2025, potrivit unei decizii judecătorești. Copila lui Diaconescu, o adolescentă în vârstă de 16 ani, s-a răzbunat pe toți. 

Dona Diaconescu nu e deloc străină de domeniul tatălui său. După ce celebrul jurnalist s-a confruntat cu interdicția de a activa în presă, adolescenta în vârstă de 16 ani a decis să se răzbune. Informațiile apărute în spațiul public dezvăluie o mutare de ultimă oră a copilei, care, de altfel, a fost mereu sprijinită de tatăl său.

În timp de Dan Diaconescu așteaptă ca CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului) să ia o decizie oficială în ceea ce îl privește, fiica sa, Dona, a pus piciorul în prag. Adolescenta urmează cursurile Liceului „Gheorghe Lazăr” din București, unde a redactat mai multe articole pentru revista instituției școlare. Toate au format-o pentru ceea ce urmează.

Fiica lui Dan Diaconescu își lansează un post de televiziune

La doar 16 ani, Dona Diaconescu are planuri uriașe. Generațiile de astăzi sunt tot mai acaparate de trendul podcast-urilor astfel încât fiica lui Diaconescu va îmbina acest domeniu cu informațiile învățate de la „tăticul OTV” și va respecta, în continuare, tradiția din familie.

Dona Diaconescu a decis să își lanseze un post de televiziune. Adolescenta de 16 ani va apărea pe ecrane în postura de prezentator TV începând cu data de 1 decembrie, de la sediul din Primăverii, care a fost amenajat în mod corespunzător astfel încât afacerile copilei să meargă strună.

sursă: cancan

Ce subiecte va aborda Dona Diaconescu

Cu siguranță, copila va avea parte și de sprijinul tatălui său. Dan Diaconescu va fi, astfel, răzbunat de fiica sa, care, potrivit surselor citate de cancan, va urma să abordeze în emisiunile televizate subiecte din sfera cryptomonedelor, bursă sau pariuri.

În altă ordine de idei, fostul patron OTV nu a stat degeaba. În presa scrisă au apărut informații potrivit cărora Dan Diaconescu și-a înființat o academie online unde tinerii vor învăța totul despre Internet, digitalizare și cryptomonede.

„Dan Diaconescu este profesor, are voie să predea online, cursurile fiind la prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei”, au spus surse în luna aprilie.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.