Fiica lui Becali și enigma din noaptea nunții. După nunta ca-n povești...

Fiica lui Becali și enigma din noaptea nunții. După nunta ca-n povești...

Zi mare în familia lui Gigi Becali. Fiica sa, Teodora, proaspăt căsătorită, este însărcinată și urmează să aducă pe lume un copil anul viitor.

Gigi Becali și-a măritat fiica cea mare, în urmă cu o lună, și chiar dacă evenimentul nu a durat trei zile și trei nopți, ca-n povești, petrecerea a fost atât de fastuoasă, încât lumea a vorbit despre ea mult timp după, scrie Ciao.ro.

S-au vărsat lacrimi de fericire, s-a dansat nebunește și s-a mâncat boierește, iar muzica machedonească a răsunat la Palatul Snagov.  S-a muncit ceva pentru ca totul să iasă perfect. De exemplu, patronul FCSB a plătit 20.000 de euro unui alt cuplu de nuntași pentru ca aceștia să-i cedeze o formație de muzicanți pe care și-o dorea și el!

În noaptea nunții, așa cum zice și tradiția, mirele și mireasa se bucură trupește unul de altul. Ei bine, așa s-a întâmplat și in cazul lor, doar că dragostea dintre ei a fost atât de mare, încât s-a întâmplat și minunea: Teodora a rămas însărcinată!

Ne puteți urmări și pe Google News

Teodora și soțul ei, Mihai, s-au bucurat în liniște de aceste clipe speciale pe care le trăiesc, cât timp au fost plecați în luna de miere. Aceștia au petrecut câteva zile în California, apoi la Hollywood, după care s-au îndreptat spre Bora Bora, un adevărat paradis.