Evenimentul Zilei > Monden > Fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani, arestată pe aeroportul din Londra. Avertismentul cântăreței: Să nu pățiți ce am pățit eu
Fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani, arestată pe aeroportul din Londra. Avertismentul cântăreței: Să nu pățiți ce am pățit eu

Fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani, arestată pe aeroportul din Londra. Avertismentul cântăreței: Să nu pățiți ce am pățit eu

Problemele din familia Clejanilor par că nu se mai termină. Fiica sa cea mare, Ramona de la Clejani, a fost arestată pe aeroportul din Londra. Aceasta a dezvăluit motivul pentru care a fost reţinută şi izolată.

Fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani, Ramona, a fost arestată pe aeroportul din Londra. Aceasta a dezvăluit motivul pentru care a avut probleme cu poliția.

Ramona de la Clejani a  explicat că problema a fost legată de actele pe care le avea asupra sa, dintre ele lipsind un document important, cerut de statul britanic. Totodată, cântăreței i s-a făcut dosar și a fost supusă și unui test antidrog.

De ce a fost reținută pentru 24 de ore pe aeroportul din Londra?

Fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani a trecut prin momente cumplite pe aeroportul din Londra, când a fost reţinută de poliţie timp de 24 de ore pentru ceea ce chiar ea recunoaște că a fost greșeala sa.

Cu toate că este o fire puternică, pe care este greu să o intimideze ceva, Ramona a mărturisit că episodul de pe aeroportul din Londra a speriat-o, şi povesteşte: „Mai bine de 24 de ore am stat închisă, arestată. Mi s-au luat actele în primul rând, m-au verificat. Aveți mare grijă să aveți rezidența pusă la punct, să nu pățiți ce am pățit eu. Nu aveam dovada, am trimis de ei că am documente acolo. Nu am pus dovada că sunt acolo din 2020, mi-au trimis un e-mail și eu n-am fost atentă” a povestit artista.

Cântăreața a a recunoscut greșeala sa

”A fost greșeala mea și au spus că am luat statul britanic, cum ar fi că nu i-am acordat atenție. Și pentru asta mi-au făcut dosar, m-au luat la controale. M-am speriat atât de tare. telefonul verificat, mi-au făcut test de droguri”, a declarat Ramona.

Ramona de la Clejani, arestată pe aeroportul din Londra

Ramona ajunsese acolo pentru a participa la un eveniment muzical, însă nu și-a mai putut onora promisiunea de a cânta. Aceasta a petrecut 24 de ore complet izolată, fără să primească niciun răspuns la întrebările pe care le punea cu privire la arestarea sa.

Cel care i-a fost alături în timpul acelor ore de panică a fost Dan Bursuc. Ramona de la Clejani a depus documentele din nou, pentru care era acuzată, iar într-un final după ore bune petrecute în arest a fost eliberată, potrivit Antena Stars.

Necazurile ei nu s-au terminat. A fost ameninţată de Fulgy: „Mi-e frică să mai merg pe stradă”

În această vară, Ramona de la Clejani a dezvăluit că fusese amenințată cu moartea de Fulgy, în perioada în care tânărul a avut mai multe probleme cu legea.

„Am fost la Poliție, luni, iar astăzi am cerut ordin de protecție, îmi este frică să merg pe stradă. Nu știu dacă l-au chemat încă la Poliție, pe Fulgy, probabil că da. Lupt ca o leoaică pentru binele familiei, voi lupta pentru dreptatea mea”, a mărturisit Ramona Manole, fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: