Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiii unui primar liberal, împlicaţi într-un scandal cu bătăi cu răngi şi cuţite. “Vând 20 de ha şi mă piş pe voi!”. Un tanar, soţia acestuia şi prietenii lor, bătuţi cu sălbăticie
Fiii unui primar liberal, împlicaţi într-un scandal cu bătăi cu răngi şi cuţite. “Vând 20 de ha şi mă piş pe voi!”. Un tanar, soţia acestuia şi prietenii lor, bătuţi cu sălbăticie

Fiii unui primar liberal, împlicaţi într-un scandal cu bătăi cu răngi şi cuţite. “Vând 20 de ha şi mă piş pe voi!”. Un tanar, soţia acestuia şi prietenii lor, bătuţi cu sălbăticie

Doi fii de primar au fost implicaţi într-un scandal de mare amploare. O dispută s-a transformat într-o adevărată luptă cu răngi cu cuţite

Fiii liberalului Radu Popa, primarul comunei brailene Cireşu, s-au luat la bătaie în faţa unei discoteci, pe fondul unui conflict spontan între un prieten al "beizadelelor" şi un localnic, în vârstă de 27 de ani.

Mihai şi Alexandru Popa, de 23 de ani, respectiv 27 de ani, au petrecut ore bune în clubul din comuna Largu, fiind însoţiţi de aproximativ 25 de persoane, băieţi şi fete. În anturajul celor doi se află şi Antonel Bardas, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ulmu, condamnat în anul 2008 la 8 ani de închisoare, după ce şi-a ucis un vecin, iar pe un altul l-a înjunghiat.

"L-a împins pe sotul meu, i-a zis "Ce mă, tu mă calci pe picior!?", iar atunci soţul meu şi-a cerut scuze, însă Bardas i-a dat un pumn. Afară, în faţa discotecii, m-am bagat între ei şi i-am zis să îl lase în pace. Atunci, au apărut 20-30 de inşi", a declarat pentru infobrăila.ro, L.S, soţia bărbatului agresat.

"Cand am zis ca sun la 112, mi-a tras un pumn. Nu stiu cine, unul din grup. Mi-a zis "Ce faci, fa, suni la politie?" si mi-a dat un pumn in fata si in umarul drept. Ei dadeau in continuare in sotul meu, iar fii primarului din Braila le spuneau "Dati-le, ma! Dati-le!". Fii primarului strigau la prietenii lor sa ii dea", a mai spus femeia din Largu.

La faţa locului a ajuns un poliţist, care a fost întrebat dacă vrea bani ca să tacă din gură. "I-a zis  poliţaiului, "Bă, daca îţi dau 4 milioane, ne laşi în pace? Ne laşi să plecăm!?", iar poliţaiul i-a zis "Ba, tu eşti nebun la cap."

"Poliţia ţinea cu ei. Noi i-am zis poliţaiului "De ce stati acolo? Luati-le declaratii!". L-a luat pe fiul cel mic (n.r. al primarului comunei Ciresu) şi a venit spre noi. Ne-a zis asa "Ce, bă, că vând 20 de ha şi mă piş pe voi!". I-am zis politaţiul, "Vedeti cum vorbeste!" şi i-am zis să ii ia declaratie. Intre timp am sunat iar la 112 pentru ca Politia care  a venit nu facea nimic. Dupa 5 minute, Mihai Popa  a plecat cu poliţaiul. S-a dus cu maşina lui dupa poliţai, au ieşit din sat", ne-a marturisit sotia localnicului lasat intr-o balta de sange de braileni.

Tatăl celor doi scandalagii a declarat că nu-şi asumă nimic. "Nu ştiu nimic. E organ de politie să işi facă meseria. Nu am habar. E organ de politie, e procuratura. Nu pot sa zic nimic rău, în calitate de parinte. Sunt majori, vor raspunde, dacă au greşit", a declarat edilul.