Evenimentul Zilei > Social > Caz șocant. O fetiță și-a filmat tatăl în timp ce îi abuza sora – Foto
Caz șocant. O fetiță și-a filmat tatăl în timp ce îi abuza sora – Foto

Caz șocant. O fetiță și-a filmat tatăl în timp ce îi abuza sora – Foto

O fetiță în vârstă de opt ani și-a surprins tatăl în timp ce încerca să o abuzeze pe sora ei, în vârstă de doar șase ani.

O fetiță de 8 ani își filmează tatăl cum îi abuzează sexual surioara de doar 6 anișori. Fetele locuiau singure cu tatăl, în timp ce mama lor era la muncă în străinătate. Fetița a trimis videoclipul filmat pe WhatsApp către o prietenă a mamei, care a ridicat imediat semnale de alarme pentru a pune punct acestui abuz sexual teribil, scrie Antena1.

Bărbatul a fost reținut în Buenos Aires după ce a abuzat sexual de cele două fiice ale sale în diferite ocazii. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost arestat datorită fetiței sale de 8 ani, victimă și ea a abuzului sexual al tatălui, care a filmat scenele de groază în care bărbatul își violează fata de 6 ani.

Dino, bărbatul de 37 de ani, lucra ca zidar în Argentina, în timp ce soția sa și mama fetițelor era plecată în Paraguay la muncă.

Autoritățile s-au mobilizat și au deschis un dosar penal pe numele bărbatului, urmând ca în cadrul unui proces să se decidă pedeapsa acestuia.