Fetiţă de şase ani, violată şi ucisă în Sibiu

Fetiţă de şase ani, violată şi ucisă în Sibiu

Trupul fetiţei a fost găsit de către jandarmi în apa râului Tălmaciu, la aproape opt kilometri de comuna Sadu, unde locuia. Medicii legişti vor autopsia corpul fetiţei pentru a afla cauza morţii. Căutările au durat peste 20 de ore.

Sătenii din comuna sibiană Sadu s-au îngrozit în această dimineaţă când au aflat că o fetiţă, care abia a împlinit vârsta de 6 ani, a fost violată şi ucisă de un tânăr originar din localitatea lor. Micuţa Andreea Dumitru a dispărut fără urmă ieri după-amiază, iar căutările jandarmilor, pompierilor şi poliţiştilor nu au ajuns la nicun rezultat.

„Ieri mai după-amiază aşa ne-a zis că iese pe afară să se joace prin curte. Când am ieşit să o caut după ceva timp nu am mai găsit-o. Am tot strigat-o da degeaba că nu mi-a răspuns nimeni”, a declarat tatăl minorei dispărute, Ilie Dumitru.

În ciuda faptului că părinţii au alertat şi vecinii, fetiţa nu a fost găsită şi, după câteva ore, a fost chemată poliţia. Oamenii legii au scos la iveală primele indicii la câteva case mai jos de locuinţa fetei, într-o clădire părăsită. Acolo au fost găsiţi pantofii şi pantalonii fetei cu urme de sânge pe ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel procurorii au dispus deja arestarea lui Remus Eronim, care este principalul suspect în acest caz. Cei din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au declarat că vor seca râul pe anumite porţiuni pentru a căuta corpul fetiţei aruncate de violator. Surse neoficiale susţin că tânărul şi-ar fi recunoscut parţial fapta, dar deocamdată refuză să spună ce a făcut cu trupul fetiţei.

ŞTIRE ACTUALIZATĂ LA ORA 16:17