Feţiţa a început să aibă un comportament ciudat din februarie. Mergea rău şi la şcoală, iar profesorii s-au hotărât să-i cheme părinţii, mai ales după ce au surprins-o în timp ce vorbea la celular. Acela a fost momentul când fetiţa a mărturisit totul mamei sale. Şi anume că tatăl de 49 de ani al unei colege a avut de trei ori relaţii sexuale cu ea, fără să folosească niciodată prezervativ: ''Mamă, nu voi mai fi copila ta, nu voi mai fi pură''.

Începutul poveştii

Fetiţa din Roma a mărturisit familei că a fost de mai multe ori abuzată sexual din partea unui adult pe care-l cunoştea. Potrivit celor declarate, minora a început să vorbească pe chat cu acel bărbat în timpul verii. Părinţii au început să intre la bănuieli atunci când au găsit în celularul fetei mesaje pe fod sexual schimbate cu un adult: tatăl său a decis să contacteze pe necunoscut şi i s-a răspuns că el avea 26 de ani şi că fiica sa i-a povestit că are 18.

''Mi-a spus că ceea ce s-a petrecut era un secret''

Mamei, însă, i-a povestit că a descoperit că bărbatul cu care intrase pe chat toată vara, era în realitate tatăl unei colege. În mai puţin de 20 de zile, anchetatorii comisariatului au găsit diferite amănunte din povestirea făcută de minoră, audiată şi de un procuror, într-o modalitate protejată: ''Prima dată a fost în maşină, pe un câmp unde am văzut şi măgari. Mi-a spus că ceea ce s-a petrecut era un secret şi că să nu vorbesc cu nimeni despre asta, că el foloseşte o cartelă telefonică specială, care nu se poate intercepta. Mi-a spu că i-am dat ceea ce alte femei nu i-au dat''.

Bărbatul, în arest la domiciliu

Bărbatul acuzat de violenţe şi abuzuri sexuale, care munceşte ca îngrijitor şi care s-a folosit de dreptul de a nu vorbi, a fost pus în arest la domiciliu. Potrivit celor precizate de judecător în decizia preliminară de reţinere preventivă, '' Apare cu claritate caracterul intenţionat şi viclean  al anchetatului pentru a manipula o fetiţă de 13 ani, profitând de imaturitatea sa''. Cercetările, între timp, continuă şi poliţia a ordonat serviciilor sociale de a monitoriza relaţia dintre arestat şi fiica sa, titrează Il Giornale.