Evenimentul Zilei > Actualitate > Ele sunt fetele cu CELE MAI LUNGI PICIOARE! O singură PRIVIRE și nu le vei UITA NICIODATĂ – Galerie foto INCENDIARĂ
Ele sunt fetele cu CELE MAI LUNGI PICIOARE! O singură PRIVIRE și nu le vei UITA NICIODATĂ – Galerie foto INCENDIARĂ

Ele sunt fetele cu CELE MAI LUNGI PICIOARE! O singură PRIVIRE și nu le vei UITA NICIODATĂ – Galerie foto INCENDIARĂ

Probabil că orice femeie le-a privit un invidie măcar o dată pe modelele de pe catwalk, care au picioare interminabile și își permit să poarte cele mai scurte rochii create vreodată.

Ei bine, trebuie să știți ca exista cateva femei care pot întrece orice astfel de model, în ceea ce privește lungimea membrelor inferioare. Fetele din galeria foto de mai sus nu sunt fotomodele consacrate, dar pot fi face parte foarte ușor din această categorie.

Studiile despre atracția sexuală au arătat deja că persoanele mai înalte sunt de obicei mai atrăgătoare pentru persoanele de sex opus. Nimeni n-a știut însă până acum ce parte a corpului atrage mai mult. Este vorba, bineînțeles de picioare. 

Ekaterina Lisina, o fostă baschetbalistă, devenită top model, a uimit lumea cu lungimea picioarelor sale. Tânăra de 29 de ani are 2,06 metri înălţime, din care 1,33 metri sunt numai picioarele.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: