Evenimentul Zilei > Actualitate > FERRARI realizat la IMPRIMANTĂ. Modelul printat de studenți respectă în detaliu originalul
FERRARI realizat la IMPRIMANTĂ. Modelul printat de studenți respectă în detaliu originalul

FERRARI realizat la IMPRIMANTĂ. Modelul printat de studenți respectă în detaliu originalul

Studenții de la Universitatea din Gdansk au realizat cu ajutorul unei imprimante 3D un automobil Ferrari în mărime naturală. Mașina cântărește nu mai puțin de 260 de kilograme.

Ferrari în mărime naturală, creat de studenţii de la Universitatea de tehnologie din Varşovia, a fost expus în cadrul forumului de design de la Gdansk..

Slawomir Fijalkowski, Academia de Arte Frumoase: „Nu avem foarte multe exponate, dar sunt foarte semnificative pentru tehnologia printării 3D.”

Mașina poate fi omologată de Cartea Recordurilor, fiind cel mai mare obiect realizat cu ajutorul unei imprimante 3D. Automobilul cântăreşte 260 de kilograme.

„Cel mai important este că această tehnologie nu mai ține doar de procesul de design, ci a devenit un element de producție. Ne putem imagina, dacă privim această masă, că în viitor piesele de mobilier vor fi produse în mod obișnuit prin această metodă.”, a spus Fijalkowski, potrivit Pro TV.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: