Miss România i-a oferit momente de neuitat lui Remus, fermierul-şef, după ce, în prealabil, bruneta a luat foc atunci când acesta a ales-o servitoare. Momentul de striptease al Ioanei a fost bine primit de bărbaţii rămaşi în Ferma, mai cu seamă că a trecut o lună de când sunt privaţi de avantajele vieţii de acasă.

Desemnată Miss România 2016, Ioana Filimon este considerată o femeie sexy și provocatoare, iar fanii ei au fost mai mult decât extaziați când au văzut scenele incendiare când s-a spălat singură într-un costum de baie de culoare verde smarald, scrie Cancan.

Remus nu a fost singurul care a căzut pradă farmecelor frumoasei brunete. În urmă cu câteva episoade aceasta Ioana a acceptat să facă baie în aceeași cadă cu Jorge; e drept, vedeta purta un costum de baie din două piese, iar artistul, o pereche de pantaloni scurți. Focoasa brunetă l-a răsfățat pe adversarul ei cu un masaj. „Băi, dar te pricepi. Aș vrea să mă întind. Dar nu știu dacă pot, că-mi intră apă în urechi. Suntem prea…”, a spus Jorge în timp ce era în cadă cu Ioana Filimon în cadrul emisiunii „Ferma”. „Așa-i?”, a reacționat când a fost complimentată pentru felul în care face masaj.

Când a auzit dorința artistului, Miss România 2016 i-a îndeplinit-o! “Dar stai, mă, că mă ridic”, a spus Ioana Filimon în timpul show-ului difuzat la Pro TV. Ca un partener adevărat, cântărețul s-a arătat într-o oarecare măsură îngrijorat pentru concurentă și a întrebat-o unde va sta dacă se va ridica din cada plină cu apă.

„M-am deconectat complet, complet, complet, am uitat și uitat că eram în „Fermă”, a declarat Jorge.

Surse foto: Cancan