Femeile frumoase şi celebre care vor împlini 50 de ani în 2020. Galerie foto în articol

Femeile frumoase şi celebre care vor împlini 50 de ani în 2020. Galerie foto în articol

N-ai cum să le uiţi pe Naomi Campbell, Melania Trump, Claudia Schiffer şi multe alte celebrități care vor împlini 50 de ani în 2020. Sunt femei care arată mai bine ca în tinereţe, pentru ele timpul s-a oprit.

Un mare designer spunea că la 20 de ani, 25, 30, 35, 40...milioane de femei arată aproape perfect, dar femei care să arate bine de la 45 de ani în sus... sunt atât de rare. Deci, cu alte cuvine, o femeie este cu adevărat superbă după 50 de ani, numai că, din păcate, sunt puţine. Ele sunt cu adevărat etalonul frumuseţii, adică acelea care reuşesc să se menţină fără să-şi arate vârsta.

O jumătate de secol de glorie

Naomi Campbell și Claudia Schiffer vor împlini 50 de ani. O jumătate de secol pe umeri. O viață pe catwalks unde Naomi apare încă fără probleme, iar Claudia a devenit om de afaceri de succes, dar apare pe catwalks ca invitat special la cele mai mari case de modă din lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a vedea cum este Claudia Schiffer astăzi, trebuie să căutați cele câteva selfie-uri pe contul ei de Instagram. Modelul care va împlini 50 de ani pe 25 august 2020 publică multe imagini nostalgice ale trecutului glorios pe social media. Pe de altă parte, în cariera sa a strâns peste 700 de coperți de revistă, iar în 2019 a fost și pe coperta „Vogue Italia”.

Melania Trump sărbătorește jumătate de secol pe 26 aprilie 2020. Fostul model, astăzi First Lady, iese în evidență pentru stilul și aspectul ei. Născută în Slovenia, la Novo Mesto, preferă pantofii cu toc înalt, eventual Louboutin (cei cu talpa roșie), care nu sunt pentru buzunarele tuturor. Cine știe ce îi va oferi soțul ei pentru ziua de naștere ...

Imagine similară

27 martie este ziua de naștere a lui Mariah Carey. O jumătate de secol și pentru ea. Îndrăgostită de Crăciun (cântecele ei de Crăciun sunt un succes garantat) este mama a două gemene frumoase pe care le arată de multe ori pe social media. Iar ea arată fabulos.

Ele nu sunt singurele „splendide femei la cincizeci de ani”,  în rândul celebrităților se află şi Cindy Crawford care arată superb la vârsta sa, iar fiica ei Kaia, după cum vedeţi în imagine îi calcă pe urme, defilând deja pe cele mai mari podiumuri de modă din lume.

Imagine similară

Sursa foto iodonna.