Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeile fără ruşine! Depravarea şi expunerea indecentă le caracterizează viaţa – Imaginile pierzaniei
Femeile fără ruşine! Depravarea şi expunerea indecentă le caracterizează viaţa – Imaginile pierzaniei

Femeile fără ruşine! Depravarea şi expunerea indecentă le caracterizează viaţa – Imaginile pierzaniei

Atunci când vine vorba de consumul de alcool fiecare are tendința de a face tot felul de lucruri la care, în mod normal, nu ne-am fi gândit niciodată.

Oamenii se trezesc des în locuri ciudate după câte o noapte de beție. Acum douăzeci de ani, locurile astea erau un tomberon sau un șanț. Dar astăzi, datorită biletelor de avion ieftine și a ușurinței cu care putem rezerva zboruri prin telefon, locurile astea au devenit Reykjavik sau „o țară străină de care nici nu știam înainte ca Snapchat să-mi geo-filtreze selfie-ul".

Dar asta nu este tot. Personajele din imaginile de mai sus au întrecut orice limită a bunul simț, atunci când vine vorba de comportament și decență. Dar acest lucru este neimportant având în vedere că, probabil, cei mai mulți dintre ei nu își aduc aminte acele evenimente decât din poze. Sperăm să vă placă.

Sursa foto Klyker.com.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: