Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai frumoasă femeie din Balcani! Este româncă și are silueta perfectă – GALERIE FOTO
Cea mai frumoasă femeie din Balcani! Este româncă și are silueta perfectă – GALERIE FOTO

Cea mai frumoasă femeie din Balcani! Este româncă și are silueta perfectă – GALERIE FOTO

Denisa Hodișan este câștigătoarea concursului Balkana 2017. Tânăra din Oradea a reprezentat România și a concurat cu alte nouă modele din țările regiunii balcanice.

Denisa Hodișan are 23 de ani și 1,72 de metri înălțime, cântărește puțin peste 50 de kilograme și are o siluetă perfectă ce se încadrează în dimensiunile etalon ale unui model, 90-60-90, potrivit Agerpres.ro.

"Eu am avut numărul 10. Concursul s-a derulat timp de trei zile, unde am avut de prezentat trei ținute și de trecut alte două probe de interviu. La întrebarea 'De ce eu?' (să câștig acest titlu, n.r.) am spus că 'Balcanii sunt un ținut magic și aș fi foarte mândră să reprezint această minunată parte a lumii'. A fost foarte emoționant", a declarat Denisa Hodișan pentru Agerpres.ro. 

Concurentele au defilat în ținute casual, costume de baie și rochii de seară oferite de câțiva designeri sârbi.

Denisa Hodișan a câștigat titlul de „Miss Balkana 2017” și a primit ca premiu, pe lângă mult râvnita eșarfă cu numele premiului și o coroniță cu pietre prețioase, un indel cu diamant și un tablou al unui pictor sârb foarte apreciat.

Denisa va reprezenta zona balcanică în acest an, până la viitoarea ediție, timp în care va participa la numeroase activități organizate în regiune.