Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeia VAMPIR care a şocat întreaga lume. A devenit FOTOMODEL, deşi arată ÎNFIORĂTOR | GALERIE FOTO şi VIDEO
Femeia VAMPIR care a şocat întreaga lume. A devenit FOTOMODEL, deşi arată ÎNFIORĂTOR | GALERIE FOTO şi VIDEO

Femeia VAMPIR care a şocat întreaga lume. A devenit FOTOMODEL, deşi arată ÎNFIORĂTOR | GALERIE FOTO şi VIDEO

Melanie Gaydos, în vârstă de 27 de ani, are o poveste de viaţă uluitoare. Ea suferă de o maladie rară, displazie ectodermală, care a făcut-o să arate ca un vampir.

Melanie Gaydos, originară din Connecticut, s-a năascut cu o displazie ectodermală, o tulburare genetică care afectează creşterea dinţilor, dezvoltă anormal oasele craniene şi îi oferă pielii un aspect palid.  Tocmai de aceea, tânăra nu are dinţi şi nici păr în cap, informează dailymail.co.uk.

"Oamenii se simt mai ok in prezenta mea daca am dinti in gura. Dar n-am”, spune melanie. Aceast a î încercat să poarte proteza dentară, dar nu a suport-o. De asemenea, Melanie suferă şi de orbire parţială.

In ciuda acestor probleme, Melanie şi-a luat viitorul in propriile mâini. A studiat arte plastice, fapt care a ajutat-o sa se infiltreze in lumea modei. A inceput sa aplice la anunturi ale unor creatori de moda care cautau fotomodele cu aspect inedit. Cu ajutorul unui fotograf spaniol, a apărut şi într-un videoclip al trupei Rammstein.
El m-a ajutat să înţeleg că sunt unică prin felul în care arăt şi că acesta este un potenţial care trebuie exploatat”, a povestit Melanie.

Vezi mai sus o galerie foto cu femeia vampir.