Evenimentul Zilei > Monden > Femeia secretă din viaţa lui Mihai Constantinescu. Acum o ştie şi soţia lui. FOTO
Femeia secretă din viaţa lui Mihai Constantinescu. Acum o ştie şi soţia lui. FOTO

Femeia secretă din viaţa lui Mihai Constantinescu. Acum o ştie şi soţia lui. FOTO

Mai sunt două zile până când se va împlini un an de la moartea cântăreţului Mihai Constantinescu, a cărui viaţă a fost marcată de prezenţa unei admiratoare cum mulţi artişti şi-ar dori să aibă.

Povestea unei admiraţii care n-a cunoscut nicio limitare va fi prezentată marţi seara, de la ora 21:00, la TVR 2. În prim-pla va apărea Luminița Oprea, o ploieşteană care l-a adorat pe mare artist decedat la 29 octombrie 2019.

„Pe Mihai a fost ușor să-l iubești, să-l uităm e imposibil”, a spus aceasta în  „Destine ca-n filme”, emisiunea pe care Iuliana Marciuc o prezintă la TVR 2. De altfel, prezentatoarea tv a pregătit în această seară o ediție specială în memoria lui Mihai Constantinescu.

A lăsat în urmă „O lume minunată”

La 73 de ani, îndrăgitul cântăreţ de muzică uşoară s-a stins la Spitalul Floreasca, după o lungă suferinţă şi momente grele care i-au consumat enorm pe cei care l-au iubit şi apreciat. Acum, câţiva dintre ei îşi vor aminti tot ce a fost mai frumos despre Mihai Constatinescu.

Printre ei se vor numără soţia, prietenii şi colegii de scenă, care vor încerca să recreeze momente unice în emisiunea difuzată de la ora 21:00 la TVR 2. „Pentru cei care l-au iubit și apreciat, averea muzicală pe care a lăsat-o în urmă va încânta încă mulți ani sufletele celor care au crescut cu melodiile lui și i-au fredonat versurile”, se arată pe tvr.ro.

Dintre toţi, Luminiţa Oprea s-a evidenţiat poate cel mai mult, ducându-şi dragostea pentru artist la cote greu de imaginat. Ea l-a adorat pe Mihai Constantinescu zeci de ani, încă de la prima apariție.

Femeia care n-a ratat niciun concert

Atunci când ea era adolescentă, el cânta des în orașul ei natal, la Ploiești.  Întâlnirea cu marele cântăreţ avea s-o marcheze toată viaţa pe Luminița Oprea. Ploieşteana i-a urmărit cariera şi a dezvăluit că n-a scapat nici măcar un concert în care a fost prezent şi artistul ei favorit. În timp, ea i-a devenit prietenă și confidentă.

„Ca o admiratoare veritabilă, ea a adunat tot ceea ce era legat de Mihai Constantinescu într-o impresionantă colecție. A început prin a admira artistul, apoi a cunoscut și omul care a fost Mihai Constantinescu.

În momente grele, a fost alături și de soția lui, Simona Constantinescu, iar acum, împreună, merg săptămânal la cimitir pentru a se susține una pe cealaltă în marea pierdere a unui om drag”, a povestit Iuliana Marciuc.

foto: Luminiţa Oprea

sursa: tvr.ro