Dynel Lane, în vârstă de 36 de ani, a folosit un cuţit de bucătărie pentru a tăia burta lui Michelle Wilkins, care purta o sarcină de opt luni, conform dailymail.co.uk.

Pentru atacul incredibil, femeia a fost condamnată în luna februarie, iar vineri, o judecătoare din Colorado a decis ca Dynel Lane să execute o pedeapsă de 100 de ani.

Cea care a pronunţat decizia, Maria Berkenkotter, i-a cerut condamnatei să spună dacă are remuşcări pentru fapta sa, dar femeia a spus “nu” şi a refuzat astfel orice declaraţie.

Pedeapsa cumulată înseamnă 48 de ani pentru tentativă de crimă, 32 de ani pentru întreruperea ilegală a unei sarcini şi restul pentru agresiune.

Înainte de a încerca să fure copilul nenăscut prin atacul incredibil de sălbatic şi sângeros, Lane ar fi simulat câteva luni la rând că este gravidă.

Cei care o cunosc pe spintecătoare sunt şocaţi de reacţia femeii şi încearcă să explice apucăturile printr-un eveniment tragic din 2002, când fiul lui Lane a murit înecat. Cunoscuţii acesteia cred că din acel moment, comportamentul lui Lane s-a schimbat.