Femeia care s-a pozat timp de 14 ani cu soţul DIN PLASTIC. Vezi ce a IEŞIT / GALERIE FOTO

Femeia care s-a pozat timp de 14 ani cu soţul DIN PLASTIC. Vezi ce a IEŞIT / GALERIE FOTO

Se săturase ca toată lumea să o întrebe de ce nu se căsătoreşte. Prin urmare a început un proiect artistic prin care să protesteze.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE! În urmă cu 14 ani, Suzanne Henitz, art director american, se săturase ca toată lumea s-o întrebe de ce nu are soţ şi copii.

“Trăim şi urmăm orbeşte imaginea preformatată a unei vieţi cum se cuvine. E la fel de puternic imprimată în noi, ca rânjetul pe care îl afişăm când suntem în faţa aparatului foto”, a explicat Heintz, potrivit totb.ro.

Pornind de la întrebările sâcâitoare ale prietenilor, rudelor sau cunoştinţelor care ridicau din sprâncene aflând că este celibatară, femeia a început proiectul fotografic. A „demarat” fotografierea alături de o familie-surogat, pe care a luat-o cu ea în diverse călătorii prin lume. Imaginile din seria dedicată celibatului aduc în prim plan aşa-numitele “momente Kodak” din viaţa unei familii, când soţia se delectează alături de soţ în grădină, când cei doi îndrăgostiţi se opresc romantic în ploaie sau când întreaga familie afişează satisfacţiacălătoriilor.  Heintz pregăteşte şi un documentar despre ceea ce a numit „joaca de-a familia”.

Ne puteți urmări și pe Google News