Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeia care are 90 de ORGASME pe ORĂ trece printr-o adevărată TEROARE. Cum i-a afectat boala viaţa | GALERIE FOTO
Femeia care are 90 de ORGASME pe ORĂ trece printr-o adevărată TEROARE. Cum i-a afectat boala viaţa | GALERIE FOTO

Femeia care are 90 de ORGASME pe ORĂ trece printr-o adevărată TEROARE. Cum i-a afectat boala viaţa | GALERIE FOTO

Cara Anya suferă de o boală extrem de bizare, care o face să aibă 90 de orgasme în fiecare oră. Ea a povestit că afecţiunea i-a făcut viaţa un calvar.

Cara Anya suferă de tulburare de excitaţie sexuală, ceea ce o face să aibă în fiecare oră 90 de orgasme. Femeia în vârstă de 30 de ani a fost diagnosticată cu această boală în urmă cu trei ore. Ea a povestit jurnaliştilor care au relatat despre cazul ei că se simte ruşinată şi umilită de situaţia în care este pusă zi de zi, spunând că şi simpla activitate de a-şi duce copilul în vârstă de 10 ani la şcoală o afectează.

Boala a afectat-o pe Cara Anya foarte mult, ea fiind nevoită să renunţe la serviciu din cauza reacţiilor pe care le avea şi să iasă cât mai puţin din casă. Înainte de a se îmbolnăvi, ea a fost chelneriţă.

Cara a povestit că boala s-a declanşat brusc, în urmă cu trei ani, în timp ce se afla la cumpărături. În ultimele şase luni, femeia a consultat numeroşi doctori, inclusiv un neurolog şi un psihiatru, în încercarea de a găsi un leacv.

Cara a mai relatat faptul că boala de care suferă i-a afectat nu numai relaţia cu partenerul, ci şi cea cu familia şi prietenii ei, care o acuză că se preface, scrie The Mirror.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.