Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeia BARBIE, eclipsată de BĂRBATUL KEN. Cum arată tânărul care și-a făcut 30 de operații ca să pară DE PLASTIC | GALERIE FOTO
Femeia BARBIE, eclipsată de BĂRBATUL KEN. Cum arată tânărul care și-a făcut 30 de operații ca să pară DE PLASTIC | GALERIE FOTO

Femeia BARBIE, eclipsată de BĂRBATUL KEN. Cum arată tânărul care și-a făcut 30 de operații ca să pară DE PLASTIC | GALERIE FOTO

Este timpul să uităm de tânăra din Ucraina care se prezenta drept ”femeia Barbie” pentru că un tânăr se laudă că este o păpușă masculină.

Rodrigo Alves, un steward de 31 de ani, și-a făcut 30 de operații estetice pentru a ajunge la infățișarea perfectă, care, în viziunea lui, este reprezentată de faimoasa păpușă Ken.

Intervențiile chirugicale l-au costat peste 260 de mii de dolari. Tânărul și-a operat nasul de patru ori, iar la nivelul feței, a mai ”lucrat” și la ochi, urechi și buze. Și la corp au fost aduse inbunătățiri ca implanturi la abdomen sau implanturi la gambe.

”E un proces lung”, le-a spus Rodrigo celor de la Daily Mail. ”E și greu de întreținut. Odată ce ai început, e greu să te oprești. Este efectul bulgărului de zăpadă. Eu sunt un perfecționist și n-am de gând să mă opresc aici”, a mai spus el.

Ultima operație pe care și-o va face va fi șase în unu. Intervenția va fi realizată în Columbia și îl va costa 76.000 de dolari. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: