Evenimentul Zilei > Actualitate > Au ieşit să se DISTREZE, dar au COMIS-O din nou, iar acum suportă consecinţele. IMAGINILE devenite VIRALE le-au adus doar RUŞINE
Au ieşit să se DISTREZE, dar au COMIS-O din nou, iar acum suportă consecinţele. IMAGINILE devenite VIRALE le-au adus doar RUŞINE

Au ieşit să se DISTREZE, dar au COMIS-O din nou, iar acum suportă consecinţele. IMAGINILE devenite VIRALE le-au adus doar RUŞINE

Femeile au un apetit foarte bine dezvoltat pentru distracţie, dar unele dintre ele pot cădea în cealaltă extremă. Acestea sunt imaginile virale pe care câteva domnişoare le vor şterse de pe internet.

Cei mai norocşi le-au văzut „live”, dar nu au uitat să le fotografieze pentru a le arăta şi prietenilor care au lipsit de la party. Nimeni nu s-ar fi aşteptat, dar pozele au devenit virale într-un timp foarte scurt.

Au băut, au dansat şi s-au simţit bine până la un punct, după care totul s-a schmbat drastic. Deoarece au băut fără măsură, câteva femei au început să se dezbrace şi să facă atmosferă.

În aburii alcoolului se bucurau că sunt fotografiate, crezând că sunt modele aflate pe podium, dar a doua zi dimineaţa au regretat tot ce au făcut, sperând că vor mai putea repara ceva.

Odată ajunse pe internet, pozele au făcut înconjurul lumii, iar acum tinerele „dive” trebuie să suporte consecinţele „sexy”.

Peste 60 de imagini care ilustrează dezmăţul la care au participat femeile te vor face să înţelegi mai bine de ce le este atât de ruşine.

Sursă foto: Radass

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: