Evenimentul Zilei > Actualitate > Cele mai DORITE FEMEI din LUME. Ele sunt ZEIŢELE care fac orice BĂRBAT să TREMURE. GALERIE FOTO cu „ÎNGERII”
Cele mai DORITE FEMEI din LUME. Ele sunt ZEIŢELE care fac orice BĂRBAT să TREMURE. GALERIE FOTO cu „ÎNGERII”

Cele mai DORITE FEMEI din LUME. Ele sunt ZEIŢELE care fac orice BĂRBAT să TREMURE. GALERIE FOTO cu „ÎNGERII”

Sunt denumite “îngeri” şi au luat cu asalt lumea modei, lăsându-i masca pe toţi prin frumuseţea lor naturală. Oricine şi le-ar dori.

Victoria’s Secret este o casă de modă americană, ce face publicitate mai ales pentru desous, dar şi alte articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cosmetice şi parfumuri.

Casa de modă are 14 îngeri cu care se mândreşte şi defilează la fiecare prezentare.

Adriana Lima este născută pe 12 iunie 1981 şi este un model brazilian. Ea este “îngerul” principal de la Victoria’s Secret încă din 1999. În 2017 a fost recunoscută ca fiind cel mai de preţ înger al companiei de lenjerie intimă.

Alessandra Corine Abrosio este născută pe 11 aprilie 1981 şi este tot un model brazilian. De asemenea, este un “înger” al companiei şi a fost aleasă prima pentru linia de îmbrăcăminte PINK. Aceasta a mai lucrat pentru firme cum ar fi Next, Armani Exchange, Christian Dior şi Ralph Lauren.

Behati Prinsloo este născută pe 16 mai 1989 şi este un model din Namibia. În 2008 a fost prima care a semnat un contract cu Victoria’s Secret pentru linia Pink, iar în 2009 a devenit şi ea un înger al companiei.

Candice Swanepoel este un super model Sud African, născută în 1988. În 2012, a devenit a 10-a cea mai bine plătită femeie din lumea modei.

Lily Maud Aldridge este din SUA şi a fost născută în 1985.

Elsa Hosk, născută în 1988 este un model suedez care în prezent lucrează pentru Victoria’s Secret. A lucrat cu mai multe branduri faimoase cum ar fi Dior, Dolce&Gabbana, H&M, Guess.

Jasmine Tookes este tot un model din SUA, ascută în 1991. Face parte din elită companiei, fiind tot un înger.

Josephine Skriver este un model danez. Debutul în lumea modei l-a avut în 2011 când a devenit şi ea un înger al companiei alături de celelalte femei.

Lais Ribeiro, născută în Brazilia pe 5 octombrie 1990. S-a apucat de modeling la un an după ce a născut un băieţel. În 2009 deja lucre cu Chanel, Dior, Louis Vuitton, Gucci.

Martha Seifert Hunt, născută în 1989 în SUA, este un model care a defilat pentru Victoria’s Secret în 2013, 2014 şi 2015, când a devenit unul dintre cei 14 îngeri ai companiei.

Romee Strijd, un model olandez născut pe 19 iulie 1995, a devenit un înger odată cu Martha Hunt, în 2015.

Sară Sampaio, 21 iulie 1991, este un model a companiei care a lucrat foarte mult timp şi pentru Calzedonia. A avut numeroase apariţii în reviste precum Elle, Vogue, GQ.

Stella Maxwell, 15 mai 1990, a fost născută în Belgia, Bruselles şi s-a alăturat echipei de modeling în anul 2015.

Taylor Marie Hill este un model american născut în 1996. A devenit un înger al companiei tot în anul de graţie al tuturor, şi anume, 2015.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News