Evenimentul Zilei > Sport > FCSB, scoasă din joc de focarul de infecție cu coronavirus. Jucătorii și antrenorii s-au îmbolnăvit pe capete
FCSB, scoasă din joc de focarul de infecție cu coronavirus. Jucătorii și antrenorii s-au îmbolnăvit pe capete

FCSB, scoasă din joc de focarul de infecție cu coronavirus. Jucătorii și antrenorii s-au îmbolnăvit pe capete

FCSB nu are un lot valid, în acest moment, pentru a disputa partida de campionat cu Farul Constanța, programată la finalul săptămânii, din cauza cazurilor de infectare cu coronavirus.

FCSB este scoasă din joc, în acest moment, din cauza focarului de coronavirus care a explodat la gruparea finanțată de Gigi Becali. Ultimul jucător care a contractat virusul este Ovidiu Popescu (18 ani). Astfel că, „roș-albaștrii” nu pot juca meciul cu Farul Constanța, programat duminică, de la ora 20.30, dacă nu vor recupera măcar un jucător.

FCSB, situație de neieșit înaintea meciului cu Farul Constanța

FCSB a fost la limită în ultima etapă, la confruntarea de la Buzău, disputată contra celor de la CS Mioveni (scor 3-0), pentru că au avut valizi 13 jucători. Acum, în lot, mai sunt doar 12 fotbaliști neafectați de coronavirus. Antrenorul Edi Iordănescu și antrenorul de portari, Marius Popa, s-au îmbolnăvit săptămâna trecută. Mihai Pintilii, soluția de avarie, care ar fi trebuit să stea pe banca „roș-albaștrilor” la jocul cu CS Mioveni, a fost afectat și el. Așa că, la Buzău, FCSB a fost condusă de Eugen Nae, antrenor de portari care lucrează cu Cosmin Olăroiu.

„Avem 12 jucători acum, pentru că Tănase s-a accidentat cu Mioveni și este indisponibil. Are glezna cât un pepene galben. Poate mai recuperăm un jucător până duminică, deci sperăm încă să jucăm cu Farul. Mai avem teste de făcut săptămâna asta”, a spus Meme Stoica, oficialul celor de la FCSB.

Un meci din campionatul intern se poate amâna o singură dată

O partidă se poate desfășura în campionatul intern, dacă fiecare dintre formații are cel puțin 13 jucători apți, printre care să se afle și un portar.

În luna decembrie a anului trecut Hermannstadt n-a putut să joace, în deplasare, un meci cu Farul, fostă Viitorul. Confruntarea s-a amânat și s-a jucat după o lună. Un meci se poate amâna o singură dată și dacă la data reprogramării, el nu se va disputa, chiar și dacă va fi din cauza Farului, tot FCSB va pierde la „masa verde”! Dacă partida nu s-ar putea programa până la finalul sezonului regulat, atunci tot FCSB va fi penalizată la „masa verde”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: