Evenimentul Zilei > Sport > FCSB pierde derby-ul cu CFR Cluj și se îndepărtează de titlu. Gigi Becali taie în carne vie
FCSB pierde derby-ul cu CFR Cluj și se îndepărtează de titlu. Gigi Becali taie în carne vie

FCSB pierde derby-ul cu CFR Cluj și se îndepărtează de titlu. Gigi Becali taie în carne vie

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 partida cu FCSB, după un gol marcat în minutul 79 de Paulo Vinicius

CFR Cluj a câștigat la limită, scor 1-0, meciul disputat, duminică, pe teren propriu, în fața celor de la FCSB, în etapa a 23-a a Ligii I. Confruntarea, una modestă, la fel ca majoritatea jucate între cele două formații, în ultimii ani, a fost decisă în minutul 79, de golul lui Paulo Vinicius. În minutul 77, Bogdan Planici de la FCSB, a văzut cartonașul roșu.

Ardelenii rămân liderii ierarhiei, cu 47 de puncte, și sunt urmați de Astra Giurgiu (40). FCSB este pe poziția a 4-a, cu 39 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Gigi Becali a luat foc la final și l-a desființat pe Florinel Coman, după ce mijlocașul criticase arbitrajul lui Istvan Kovacs. „Ce ne-a făcut arbitrul? Arbitrul a arbitrat foarte bine. Trebuia să fie 4-0 scorul, n-are nicio legătură acel roșu. CFR a avut ocazii de a marca, ei joacă fotbal. L-am sunat pe Coman, l-am întrebat dacă el crede că aici e circ. Ce, ești tu Neymar, Comane?”, a spus Becali la Digi Sport.

Finanțatorul a anunțat că este dispus să renunțe la Dragoș Nedelcu. „Nu e foarte bună pasa lui Nedelcu, dar trebuia să fie pregătit să primească. Acum, la revedere. Mâine le zic ”da, îl dau cu două milioane de euro, eu am cerut 2.2 milioane, dar îl dau cu două. Îi scad din preț. Dacă greșește cineva, scad din preț.”