Angajații unui magazin în care se vindeau arme au făcut un apel la FBI, după ce Omar Mateen le-a cerut acestora armament greu, dar și veste antiglonț foarte performante, de felul celor folosite de forțele speciale, potrivit Daily Mail.

Când aceștia au răspuuns că nu au asemenea veste de protecție, Omar le-a spus că dorește muniție grea. Șeful magazinului a transmis poliției și celor de la FBI aceste detalii, dar autoritățile nu au înaintat nicio anchetă pentru a vedea detaliile.

Mateen ar fi cumpărat mai târziu, în aceeași zi, o arma automată de mare calibru, și un pistol semi-automat, dar de la un alt magazin. Iar pe o cameră video de supraveghere, el a fost filmat în timp ce cumpăra muniție cu nevasta sa.


Omar Mateen a ucis cu sânge rece 48 de persoane în clubul Pulse din Orlando și a rănit grav alte 53, înainte de a fi doborât de forțele speciale SWAT. Acesta se pare că ar fi avut legături teroriste cu Statul Islamic, dar și cu primul american sinucigaș din Siria,  Moner Mohammad Abu Salha. (DETALII AICI)

Te-ar putea interesa și: