Evenimentul Zilei > International > FBI, acţiune ca în filme: A luat cu asalt insula privată a miliardarului-pedofil Jeffrey Epstein. Video-foto în articol
FBI, acţiune ca în filme: A luat cu asalt insula privată a miliardarului-pedofil Jeffrey Epstein. Video-foto în articol

FBI, acţiune ca în filme: A luat cu asalt insula privată a miliardarului-pedofil Jeffrey Epstein. Video-foto în articol

Zeci de agenți FBI au luat cu asalt insula pedofilului Jeffrey Epstein. Departamentul de Justiție investighează „sinuciderea” din închisoare dar și activitățile lui Epstein.
Zeci de agenți FBI au invadat insula privată a miliardarului pedofil Jeffrey Epstein, la doar câteva zile după ce miliardarul a fost găsit mort în celula sa în circumstanțe suspecte.
Agenții FBI au fost văzuți părăsind  ambarcaţiuni de viteză şi înotând spre mal, iar alţi agenţi au fost văzuţi conducând vehicule de golf în jurul insulei St. James, una dintre proprietățile sale private din Insulele Virgine Americane (un grup de insule în Marea Caraibelor care aparține Statelor Unite ale Americii).
Imaginile arată echipe de scafandri FBI care se îndreaptă spre țărmul stâncos al insulei. Raidul vine la două zile după ce Epstein a fost găsit mort în celula închisorii, în urma unei aparente „sinucideri”, care, potrivit unui fost deținut, ar fi fost „aproape imposibil” din datorită supravegherii atente. 
Proprietatea a fost supranumită „insula pedofilă” și „insula orgiilor”
Moartea subită și suspectă a lui Epstein a venit în urma publicării a 2.000 de pagini de documente nesigilate de către Curte Federală de Apel care implica o serie de figuri marcante care au călătorit cu celebrul avion privat „Lolita Express” al lui  Epstein pentru a ajunge pe insula sa unde se petreceau acele orgii.  Cine știe ce va găsi FBI-ul pe insula pedofilă?
Video şi imagini incredibile  puteţi vedea AICI.