Evenimentul Zilei > International > Fața nedreaptă a INDIFERENȚEI! Imaginile din timpul atentatului de la Londra care au isterizat planeta. FOTO în articol
Fața nedreaptă a INDIFERENȚEI! Imaginile din timpul atentatului de la Londra care au isterizat planeta. FOTO în articol

Fața nedreaptă a INDIFERENȚEI! Imaginile din timpul atentatului de la Londra care au isterizat planeta. FOTO în articol

Fața nedreaptă a INDIFERENȚEI. Două imagini cu un bărbat și o femeie care se aflau în proximitatea atentatului de la Londra au ajuns instant virale. Cei doi au fost fotografiați în timp ce treceau indiferenți pe lângă răniții în atacul de pe Podul Westminster, întinși pe trotuar, scrie Mirror.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce treceau indiferenți pe lângă răniții în atacul de pe Podul Westminster, întinși pe trotuar, scrie Mirror. 

Interesant este faptul că femeia a fost cea care a ieșit cel mai mult în evidență și a fost intens critică, spre deosebire de englezul nativ care a făcut, practic, același lucru pentru că este de etnie musulmană. 

Fotografiile au fost intens distribuite pe rețelele de socializare și mii de oamenii s-au grăbit să scrie că tânăra, de religie musulmană, nu dă importanță atacului.Ba chiar, imaginea a fost folosită de unii oamenii pentru a-și argumenta opiniile împotriva imigranților.