Evenimentul Zilei > Monden > Fata Madonnei a stârnit multe controverse cu ținuta de la Met Gala 2021. Internauții au fost de-a dreptul oripilați la văzul fotografiilor
Fata Madonnei a stârnit multe controverse cu ținuta de la Met Gala 2021. Internauții au fost de-a dreptul oripilați la văzul fotografiilor

Fata Madonnei a stârnit multe controverse cu ținuta de la Met Gala 2021. Internauții au fost de-a dreptul oripilați la văzul fotografiilor

Lourdes Maria Ciccone Leon (24 de ani), fiica cea mare a Madonnei, a venit cu păr la subraț și o rochie de la brand-ul Moschino la gala Met 2021. Tânăra luptă pentru egalitatea dintre sexe și sfătuiește tinerele să fie cât mai naturale, ba chiar să uite de epilarea corpului.

Fiica Madonnei visează îi calce pe urme acesteia. Tânăra este la fel de nonconformistă și excentrică ca mama ei. La celebra gală Met 2021, Lourdes Maria Ciccone Leon a optat pentru o rochie fucsia strălucitoare, semnată Moschino.

Madonna mărturisea în trecut: „Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriță grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeași voință și determinare”.

Tema galei Met de anul acesta a fost evoluția modei în SUA, iar ținutele vedetelor au fost extrem de extravagante și de unice. Criticii de modă așteaptă în fiecare an această gală. Lola a ales un machiaj intens al ochilor, în nuanțe de negru și maro, și pentru un luciu de buze roz. În părul brunet a purtat extensii iimpresionante, iar ținuta și-a accesorizat-o cu o geantă roz, o pereche de cercei argintii și un cercel cu pietricele roz și incolore în buric.

Tânăra a venit cu păr la subraț

Lourdes i-a șocat pe fani cu decizia de a nu se epila la subraț pentru eveniment. Lola a fost invitată la celebra gală după ce a apărut pe coperta ediției de septembrie a revistei americane Vogue, intitulată „Generația America: Modelele care schimbă industria”, relatează unica.ro. Tânăra luptă pe rețelele de socializare pentru egalitatea dintre sexe și autenticitatea femeilor. Presa a declarat pictorialele în care fata Madonnei apare neepilata pot fie ca un protest. Fata vedetei sfătuiește tinerele uite de grija părului corporal și se iubească așa cum sunt.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: