Evenimentul Zilei > EVZ Play > „Față în față”. Brătianu îi dezbină pe liberali? Urmărește-i pe EVZ PLAY pe Bichir, Palada, Hoandră și Racoviceanu
VIDEO

„Față în față”. Brătianu îi dezbină pe liberali? Urmărește-i pe EVZ PLAY pe Bichir, Palada, Hoandră și Racoviceanu

Într-o țară în care singurele subiecte par a fi că toată lumea așteaptă Ziua Copilului, pentru a trăi pe propria piele noi relaxări, sau că partidele își vor alege președinții abia după ce consultă lista de citații emise de DNA, patru prieteni care se întâlnesc ”Față în față” pe platforma EVZ PLAY, fac eforturi pentru a găsi teme de interes printre știrile zilei.

Urmărește-i pe Florian Bichir, Mirel Palada, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu pe canalul de Youtube EVZ CAPITAL și pe pagina noastră de Facebook. Astăzi, liberalii aniversează 146 de ani de la inființarea partidului. Ludovic Orban și Florin Cîțu vor serba împreună sau separat ”România liberală”?

„Față în față” cu Alecu Racoviceanu și invitații săi

Un proiect pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni:  jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada. Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!