Precum “Maria Mercedes”, “Marimar” sau “Sărmana Maria”, a reuşit să-şi uimească fanii cu o fotografie pe care a postat-o pe contul sau de Instagram. Ea s-a pozat cu un borcan în care îşi, potrivit Metro.

Cum a reuşit

Presa notează cu umor că, „deşi frumoasa actriţă dă de înţeles în mesajul care însoţeşte imaginea că în borcan s-ar afla propriile coaste, acest lucru nu este o certitudine!”.
Thalia a declarat nu demult că şi-a scos câteva coaste pentru a obţine talia la care visa. Actriţa originară din Mexic a vorbit despre operaţie la sfârşitul săptămânii trecute, într-o emisiune TV, când a fost întrebată cum a reuşit să slăbească atât.
Alaturi de fotografia postată pe Instagram, actriţa şi cântăreaţa a scris: “Către toţi fanii mei iubiţi din Filipine, aceasta e dovada pe care o iubesc. Faimoasele mele coaste, le-am ţinut cu mine în toţi aceşti ani”!
Gurile rele spun că vedeta, pe numele ei din buletin Ariadna Thalía Sodi Miranda, a recurs la acest gest pentru a reveni în atenţia tabloidelor, care nu prea mai scria despre ea în ultima perioada.