Evenimentul Zilei > Social > Fără cozi și fără ”intervenții”! Prof. dr. Irinel Popescu, chirurgul Victor Costache și alte nume grele, consultații online pentru pacienți
Fără cozi și fără ”intervenții”! Prof. dr. Irinel Popescu, chirurgul Victor Costache și alte nume grele, consultații online pentru pacienți

Fără cozi și fără ”intervenții”! Prof. dr. Irinel Popescu, chirurgul Victor Costache și alte nume grele, consultații online pentru pacienți

Profesori doctori, renumiți specialiști în mai multe domenii ale medicinei din România și din străinătate sunt acum la un click distanță de orice pacient.

Site-ul și aplicația SOS My Doctor – sosmydoctor.com, reunește acum nume importante din toate domeniile medicinei, atât din România, cât și din străinătate care sunt la dispoziția pacienților pentru consultații.

Profesor doctor Irinel Popescu, specializat în chirurgie hepatobiliopancreatica și transplant hepatic, chirurgie oncologica și chirurgie robotică, Victor Costache, conferențiar universitar, specialist în chirurgie cardiovasculară, profesor doctor Bogdan Geavlete, specialist în urologie,  dr. Radu Mirică, specializat în chirurgie generală și chirurgie metabolică, dr. Radu Panțuru, chirurgie plastică, specialiști pediatri, gerontologi, stomatologi, nutriționiști, medici de familie, dermatologi sau psihologi pot fi accesați prin intermediul aplicației.

Totul este la vedere. Fiecare specialist are afișat, în dreptul numelui și specializării, costul și durata unei consultații, iar ”programările” de pe site sunt extrem de flexibile.

Aplicația oferă oricârui pacient, din orice parte a țării sau a lumii, posibilitatea de a accesa serviciile de sănătate de care au nevoie și consultații la medici renumiți. Practic, orice persoană care deține un smartphone, poate intra în legătură, video, cu medicul de care doreste să fie consultat.

Și medicii se pot înscrie pe platformă, dacă doresc să ofere consultații online pacienților, anexând toate informațiile solicitate și tarifele lor.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: