Nu este prima dată când Google Maps a capturat niște obiective ciudate.  O imagine capturată de camerele Google Street View arată două fete care se plimba în orașul croat Split, unul dintre ele având trei picioare, dailystar şi thesun.

Un utilizator a dat peste imagine atunci când a folosit Google Maps pentru a "umbla" pe străzile cu destinații turistice. A văzut cele două fete în apropierea unei clădiri și, după ce a făcut zoom și a schimbat unghiul pentru a vedea mai aproape, a observat că unul dintre ei avea un al treilea picior.  Și destul de sigur, imaginea apropiată arată un al treilea membru cu degetele de la picioare care ies din pantalonii  blondei din dreapta.
 
Perechea este aproape în întregime vizibilă, cu corpurile și capetele doar vizibile ca o schiță.  În imaginea strălucitoare, femeia este văzută purtând o jachetă groasă, blugi și ochelari de soare, în timp ce merge în fața unui tovarăș de sex masculin.  Dar, din fericire, există o explicație mai simplă decât că ar fi fantome.
 
Ghostly couple on Google Maps
 
Ghostly couple on Google Street View
 
 
 
 

Te-ar putea interesa și: