Evenimentul Zilei > Social > FANTOMA ALBASTRĂ care a ÎNFIORAT internetul. Apariție virală din ALTĂ LUME? Fotografia cutremurătoare, în articol
FANTOMA ALBASTRĂ care a ÎNFIORAT internetul. Apariție virală din ALTĂ LUME? Fotografia cutremurătoare, în articol

FANTOMA ALBASTRĂ care a ÎNFIORAT internetul. Apariție virală din ALTĂ LUME? Fotografia cutremurătoare, în articol

Sunt foarte rare momentele în care o imagine care pretinde că arată o apariție supranaturală poate să creeze panică pe internet, având în vedere cât de rezistenți au devenit oamenii la falsurile care apar. Totuși, o apariție stranie în orașul Seattle din Statele Unite a semănat teamă pe rețelele de socializare, după ce un utilizator atent a remarcat scena înfricoșătoare, folosind aplicația Google Earth.

Un utilizator a rămas fără cuvinte după ce a remarcat ceea ce pare a fi, cel puțin la prima vedere, o „fantomă albastră” care plutește nestingherit în preajma unor oameni, folosind aplicația Google Earth, relatează Daily Star.

 

Internautul, numit Daniel, a urcat imaginea pe rețeaua de socializare Twitter, pentru a populariza descoperirea și a căuta mai multe răspunsuri.

„Am găsit asta pe Google Earth. Este la intersecția Yesler cu 1st în Seattle. Veți vedea ceea ce pare a fi o fantomă”, a  scris Daniel, lângă poză.

Sursa: Google

Bărbatul nu este primul care să fi remarcat apariții stranii folosindu-se de aplicația Google Earth sau de Google Maps. Poveștile utilizatorilor care au rămas șocați de descoperirile făcute folosind aceste instrumente ajung foarte des virale.

În urmă cu doar câteva zile, o femeie pe nume Katie se uita la propria ei casă folosind aplicația Google Maps, când a văzut imaginea fantomatică a unui copil în bucătăria ei.