Evenimentul Zilei > Monden > Fanii sunt în stare șoc. Și-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani. Doamne, cât era de frumoasă. FOTO
Fanii sunt în stare șoc. Și-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani. Doamne, cât era de frumoasă. FOTO

Fanii sunt în stare șoc. Și-a pus capăt zilelor la doar 21 de ani. Doamne, cât era de frumoasă. FOTO

Kristina ”Kika” Djukic, una dintre cele mai mari vedete din mediul online, și-a pus capăt zilelor. Vedeta din Serbia a ajuns în pragul sinuciderii după ce a fost hărțuită și jignită pe rețelele de socializare.

Kristina ”Kika” Djukic, gamer și influencer din Serbia, cu aproape 450.000 de urmăritori, era un model pentru toți tinerii din mediul online. Aceasta promova diverse produse pe rețelele de socializare și le povestea fanilor fiecare minut din viața ei.

Din ce în ce mai mulți adolescenți uită de viața reală și își petrec timpul pe Internet. Aceștia ajung să viseze la ce văd în mediul online și nu realizează că asta nu este realitatea. Kristina avea mai bine de un milion de admiratori pe Youtube și Instagram, dar nu se simțea bine în pielea ei.

Legenda Instagramului s-a sinucis

Tânăra de 21 de ani avea o avere impresionantă, o mulțime de fani și un fizic de invidiat. O serie de internauți au criticat-o constant și au hărțuit-o pe rețelele de socializare, iar Kristina a ales să își pună capăt zilelor. Aceasta a muncit cu toate puterilor să impresionzele lumea pe Internet și a făcut un vlog prin care i-a implorat pe adolescenți să nu o mai critice.

Mama vedetei a anunțat tragica veste. Influencerița s-a stins din viață în locuința sa din Belgrad.

„Va fi o perioadă grea pentru noi și tot ce putem face e să-i păstrăm vie memoria. Te iubim Kika și ne e dor de tine mai mult decât putem exprima în cuvinte. Dacă aveți gânduri de sinucidere sau suferiți de depresie, vă rog să vorbiți cu cineva, nu stați singuri!”, a scris mama influenceriței, pe Instagram.

Și-a pus capăt zilelor din cauza Internetului

Aceasta era aspru criticată de oamenii din online, iar tânăra a ajuns la depresie. Bogdan Ilic, un gamer sârb, cu un milion de urmăritori a hărțuit-o pe Kristina de mai multe ori. O parte dintre fanii băiatului au început să o jignească și să o încurajeze să se omoare. La doar 21 de ani, adolescenta a fost foarte ușor de influențat.

„Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, îmi pare rău că nu am anunțat că ne-am împăcat și devenisem prieteni, îmi pare rău pentru că oamenii nu știu motivul și arată cu degetul”, a spus gamerul, potrivit b1.